Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοκαιρία από Πέμπτη (19/11): Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία από Πέμπτη (19/11): Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Κακοκαιρία από Πέμπτη (19/11): Έκτακτο δελτίο καιρού - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Κακοκαιρία από Πέμπτη (19/11): Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη νότια νησιωτική χώρα από τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (19-11-2020), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης αναμένεται να εξασθενήσουν στις Κυκλάδες και από το μεσημέρι της Παρασκευής (20-11-2020) και στις υπόλοιπες περιοχές. Για περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού καθώς και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

 

Αποκομμένο χαμηλό θα προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Νοεμβρίου

αποκομμένο βαρομετρικό χαμηλό στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα οργανωθεί έως τις πρώτες ώρες της Πέμπτης 19/11 πάνω από το Αιγαίο, όπου και αναμένεται να παραμείνει στροβιλιζόμενο έως και την Παρασκευή 20/11. Το χαμηλό αυτό θα προκαλέσει βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Πελοποννήσου και στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Τέλος, η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση, η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή το Σαββατοκύριακο 21-22/11.

Στο σχετικό χάρτη φαίνεται η θέση του αποκομμένου χαμηλού το μεσημέρι της Πέμπτης 19/11.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις