Nations League – προαναγγελία: Τελικός!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nations League – προαναγγελία: Τελικός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Nations League - προαναγγελία: Γερμανία και Ισπανία αναμετριούνται με τρόπαιο την κορυφή του ομίλου τους - Την Πορτογαλία υποδέχεται η Κροατία

17.11.2020 | 20:02

Nations League – προαναγγελία: «Τελικός» στη Σεβίλλη. Η Ισπανία υποδέχεται την Γερμανία στο «Στάδιο δε λα Καρτούχα» (21:45). Η «φούρια ρόχα» έρχεται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ελβετία. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκόρ, όμως κυριάρχησε στον αγώνα. Έκανε αρκετές φάσεις, ενώ είχε και δύο χαμένα πέναλτι. Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδια του Σόμερ και έτσι παρέμεινε η ισοπαλία. Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Από την άλλη, η Γερμανία  έρχεται από τη νίκη με 3-1 κόντρα στην Ουκρανία. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν  να ισοφαρίσουν αμέσως. Η μεγάλη ποιότητα της επιθετικής της γραμμής της εξασφάλισε τη νίκη. Αμυντικά έκανε αρκετά λάθη αλλά μπόρεσε να αντέξει. Απόψε, κρατάει την πρωτιά στο χέρι της και θα προσπαθήσει να την κρατήσει.

Nations League – προαναγγελία: Κίνητρο μόνο οι Κροάτες

Δυνατή αναμέτρηση και στο Σπλιτ. Η Κροατία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο «Πόλιουντ» (21:45). Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 1-2 κόντρα στην Σουηδία. Έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω με δύο γκολ. Στο δεύτερο ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Απόψε, θα προσπαθήσει να κρατηθεί πάνω από την τελευταία θέση για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Από την άλλη, η  Πορτογαλία έρχεται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Γαλλία.  Έκανε μία καλή εμφάνιση και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάτι παραπάνω. Απόψε, θα προσπαθήσει να ανέβει στην πρώτη θέση του ομίλου.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας:
Γαλλία – Σουηδία: 21:45, «Σταντ ντε Φρανς»
Λουξεμβούργο – Αζερμπαϊτζάν: 21:45, «Σταντ Ζόσι Μπαρντέλ»
Μαυροβούνιο – Κύπρος: 21:45, «Στάδιο Ποντ Γκόριτσομ»
Ανδόρρα -.Λετονία: 21:45, «Εθνικό Στάδιο Ανδόρρας»
Μάλτα – Νησιά Φερόε: 21:45, «Στάδιο Τα’ καλι»
Γιβραλτάρ – Λιχτενστάιν: 21:45, «Στάδιο Βικτόρια»

Nations League – προαναγγελία: Αναβολή στο Ελβετία – Ουκρανία!

Ο κορονοϊός χτύπησε για τα καλά την Εθνική Ουκρανίας, αφού ανακοινώθηκαν έξι νέα κρούσματα και ακυρώθηκε το σημερινό ματς με την Ελβετία. Πλέον εξετάζονται σενάρια υποβιβασμού για τους Ουκρανούς. Οι τέσσερις Ουκρανοί ποδοσφαιριστές πριν το ματς με τη Γερμανία βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και ήταν ο μεσοεπιθετικός Αντρέι Γιαρμολένκο, ο χαφ Σεργκέι Σίντορτσουκ, ο χαφ Βίκτορ Κοβαλένκο και ο, επίσης, χαφ Βίκτορ Τσιγκάνκοφ και άμεσα τέθηκαν σε καραντίνα. Θετικός ήταν και ένας από τους μάνατζερ, ο Βαντίμ Κομάρντιν. Ομως προέκυψαν ακόμα 6 νέα κρούσματα με αποτέλεσμα τη ματαίωση του ματς.

Δείτε ακόμη:

Τέταρτο κρούσμα, αναβολή στα ματς με Μπάρτσα, Βιλερμπάν
Πνέουν μένεα στον μπασκετικό Παναθηναικό για τον εξοβελισμό από το “project Βοτανικός”
Συγχαρητήρια Φαντ Σχιπ και στροφή στον “τελικό” με Σλοβενία
Exit mobile version