ΕΠΟ – Εκτελεστική Επιτροπή: Δύο αποφάσεις

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – Εκτελεστική Επιτροπή: Δύο αποφάσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΕΠΟ - Εκτελεστική Επιτροπή: Ενημέρωση για την ολιστική μελέτη και αποφάσεις - Στην Cosmote TV. το κύπελλο - Συνάντηση με τις λίγκες για την έναρξη της σεζόν

17.11.2020 | 23:42

ΕΠΟΕκτελεστική Επιτροπή: Χωρίς απρόβλεπτα ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Πιο συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση τα μέλη της επιτροπής ενημερώθηκαν σχετικά με την ολιστική μελέτη των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, ενώ αποφάσισαν να ζητήσουν μια συνάντηση με τους εκπρόσωπους της Πολιτείας για την έναρξη των Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ. Την ίδια ώρα, αποδέχθηκαν την πρόταση της “Cosmote TV” για τα παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδας. Μάλιστα, στην συνεδρίαση συμμετείχε και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των ΦΙΦΑ και ΟΥΦΑ, Πετρ Φούσεκ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ενημέρωσε τα μέλη της ΕΕ για την ολιστική μελέτη των διεθνών ομοσπονδιών. Μάλιστα, οι σήμερα θα την παρουσιάσουν μέσω τηλεδιάσκεψης, η οποία θα διεξαχθεί μετά από αίτημα του Υφυπουργού Αθλητισμού. Ακόμα, ο κ. Γραμμένος δήλωσε: «επόμενο βήμα είναι το Ποδόσφαιρο να συζητήσει το περιεχόμενο της μελέτης και να καταλήξει στις θέσεις του».

ΕΠΟ – Εκτελεστική Επιτροπή: Οι αποφάσεις

Ακόμα, στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφασίστηκε:
• Να οργανωθεί άμεσα συνάντηση μεταξύ των ΕΠΟ, Super League 1 και  Super League 2/Football League προκειμένου να οριστικοποιηθούν θέματα αγωνιστικού προγράμματος, αλλά και να ζητηθεί από την Πολιτεία συνάντηση, προκειμένου να επιτευχθεί έναρξη των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.
• Να αποδεχθεί την προσφορά της Cosmote για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Δείτε ακόμη:

Τέταρτο κρούσμα, αναβολή στα ματς με Μπάρτσα, Βιλερμπάν
Πνέουν μένεα στον μπασκετικό Παναθηναικό για τον εξοβελισμό από το “project Βοτανικός”
Συγχαρητήρια Φαντ Σχιπ και στροφή στον “τελικό” με Σλοβενία
Exit mobile version