Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τάκης Θεοδωρικάκος κορονοϊός: Αύριο το δεύτερο τεστ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάκης Θεοδωρικάκος κορονοϊός: Αύριο το δεύτερο τεστ

Τάκης Θεοδωρικάκος κορονοϊός: Δεκάδες τεστ για κορΟνοϊό πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο ΥΠΕΣ και τους πιο στενούς συνεργάτες του Τάκη Θεοδωρικάκου

Τάκης Θεοδωρικάκος κορονοϊός: Δεκάδες τεστ για κορονοϊό πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο ΥΠΕΣ και τους πιο στενούς συνεργάτες του Τάκη Θεοδωρικάκου. Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εσωτερικών τέθηκε χθες σε προληπτική καραντίνα, καθώς είχε έρθει σε επαφή, προ έξι ημερών, με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού – υπάλληλο του υπουργείου.

Το πρώτο τεστ στο οποίο υπεβλήθη χθες ο Τάκης Θεοδωρικάκος -ο οποίος κατά την επαφή με τον θετικό εργαζόμενο φορούσε μάσκα- βγήκε αρνητικό. Η οδηγία που έλαβε από τον ΕΟΔΥ είναι να περάσει ένα ακόμη εικοσιτετράωρο και το δεύτερο τεστ για κορoνοϊό να γίνει αύριο, Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ «χτένισε» τον 5ο όροφο του ΥΠΕΣ, όπου βρίσκεται το γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου και οι -πλέον στενοί- συνεργάτες του. Συνολικά σε τεστ υποβλήθηκαν 33 άτομα και όλα βγήκαν αρνητικά.

Rapid test σήμερα σε Τρίκαλα, Άνδρο, Καλαμάτα, Ξάνθη και Τύρναβο

Στο μεταξύ, σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποιούν από τις 10:00 έως τις 16:00, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στα Τρίκαλα (παλαιά Ζωαγορά, οδός Κλειδωνοπούλου), στην ‘Ανδρο (Μπατσί), στην Καλαμάτα (Μέγαρο Χορού), στην Ξάνθη (απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ, πλησίον της Γέφυρας του Κοσύνθου) και στον Τύρναβο (κλειστό Γυμναστήριο).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις