Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 50χρονη ΑΧΕΠΑ – κορονοϊός: Κατέληξε εργαζόμενη του νοσοκομείου
ΕΛΛΑΔΑ

50χρονη ΑΧΕΠΑ – κορονοϊός: Κατέληξε εργαζόμενη του νοσοκομείου

50χρονη ΑΧΕΠΑ - κορονοϊός: Μεγαλώνει η μαύρη λίστα των θυμάτων του κορονοϊού με μια 50χρονη εργαζόμενη στο ΑΧΕΠΑ να χάνει τη ζωή της

50χρονη ΑΧΕΠΑ – κορονοϊός: Ακόμα ένα θύμα της πανδημίας, με μια 50χρονη εργαζόμενη του ΑΧΕΠΑ να φεύγει από τη ζωή χάνοντας τη μάχη με τον κορονοϊό. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε μετά από τέσσερις μέρες νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το voria.gr, η 50χρονη που εργαζόταν ως χειρίστρια ιατρικών μηχανημάτων στην ακτινολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ενώ ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ από την περασμένη Παρασκευή όταν και χειροτέρεψε η κατάστασή της.

Κι όλα αυτά, ενώ την Κυριακή έχασε τη μάχη με τον ιό  στο «Αττικόν» νοσοκομείο ο 42χρονος πνευμονολόγος Αντώνης Χατζηγεωργίου, που διατηρούσε ιδιωτικό ιατρείο.

Πρόεδρος εργαζομένων ΑΧΕΠΑ: Πάρτε μέτρα προστασία – Δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύσουν

Σήμερα έχασε την μάχη με τον covid μια συνάδελφός μας. Δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μας βρίσκονται εκτός μάχης αφού νοσούν. Και κάποιοι ακόμη πιστεύουν ότι όλα είναι μια συνωμοσιολογία.

Λυπάμαι αλλά με αυτόν τον ρυθμό που πάει δεν θα υπάρχουν εργαζόμενοι να σας νοσηλεύσουν. Σας παρακαλούμε πάρτε μέτρα προστασίας. Φτάσαμε πέρα από τα όρια μας. Πάρτε μέτρα να ξεπεράσουμε αυτήν την μάχη και μετά εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε για συνωμοσίες και τι έγινε λάθος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις