ΑΕΚ – μπάσκετ: Αρνητικά τα τεστ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μπάσκετ: Αρνητικά τα τεστ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΑΕΚ - μπάσκετ: Ολα έτοιμα στην Ενωση για το παιχνίδι με τη Σολέ, απομονώθηκε το κρούσμα και ακολουθούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα

16.11.2020 | 19:19

ΑΕΚμπάσκετ: Χωρίς νέα προβλήματα κορωνοϊού η ΑΕΚ ενόψει του αυριανού της αγώνα απέναντι στην Σολέ στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Μπάσκετμπολ Τσάμπιονς Λιγκ (17/11, 19:30). Πιο συγκεκριμένα, όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και τα αποτελέσματά τους βγήκαν αρνητικά. Έτσι, η «Ένωση» ολοκλήρωσε κανονικά την προετοιμασία της για τον αγώνα.

Θυμίζουμε, χθες είχε ανακοινώσει ένα νέο θετικό τεστ. Όλη η ομάδα υποβλήθηκε σε νέα τεστ. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και ήταν όλα αρνητικά. Έτσι, η ομάδα επικεντρώνεται στο αυριανό παιχνίδι, χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Την ίδια ώρα, το κρούσμα παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό και παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Παράλληλα, η ΑΕΚ επισήμανε ότι ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

ΑΕΚ – μπάσκετ: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:: «Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι κατά τον επαναληπτικό έλεγχο ανίχνευσης για COVID-19, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/11/20), παίκτες και στελέχη της Ομάδας μας υπήρξαν αρνητικοί. Κατά τον προγραμματισμένο έλεγχο, της 14/11/20, μέλος της Ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός. Κατόπιν τούτου, στον Οργανισμό ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο μέλος μας. Βασική προτεραιότητα παραμένει η υγεία όλων».

Δείτε ακόμη:

Και η Βρετανία μετά τη Ρωσία διεκδικεί το Euro 2021
Διπλό 1-0 στην Πορτογαλία με Καντέ η Γαλλία
Τσιμίκας: Στο γήπεδο την ανωτερότητά μας!
Exit mobile version