Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Παρών στην εκκένωσή – Αντιδράσεις για την παρουσία του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Παρών στην εκκένωσή – Αντιδράσεις για την παρουσία του

Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Τις φωτογραφίες από την παρουσία του στο Πολυτεχνείο και τη συνομιλία του με αστυνομικούς ανέβασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Αντιδράσεις από ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ

Μπογδάνος Πολυτεχνείο: Επιχειρήσεις της Αστυνομίας στο Πολυτεχνείο και την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα με τις αρχές να προχωρούν σε δεκάδες προσαγωγές. Έξω από το Πολυτεχνείο βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μάλιστα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και φωτογραφίες από την παρουσία του εκεί. Ο βουλευτής μάλιστα συνοδεύει τις φωτογραφίες με το εξής μήνυμα: “Φέτος στο κέντρο της Αθήνας θα προστατευθούν η τάξη, η δημόσια και ιδιωτική περιουσία, αλλά πρωτίστως η δημόσια υγεία και η ανθρώπινη ζωή. Καμία παραχώρηση σε επίδοξους δολοφόνους με αριστερές ιδεοληψίες. Η Ελλάδα έχει κυβέρνηση και η πρωτεύουσά της κοινοβουλευτική εκπροσώπηση”.

Αντιδράσεις για την παρουσία Μπογδάνου δίπλα σε αστυνομικούς

Η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου δίπλα στους αστυνομικούς στο Πολυτεχνείο προκάλεσε αντιδράσεις. Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, ανέφερε ότι η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Πολυτεχνείο είναι ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία. «Η παρουσία του βουλευτή κ. Μπογδάνου ως εμψυχωτή της αστυνομίας έξω από το Πολυτεχνείο, αποτελεί εικόνα ντροπής για τη ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρηστίδης.

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνιας Καραγιάννη, η οποία με ανάρτησή στο Facebook σημείωσε: «Η κυβέρνηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες της για αντιπερισπασμό από το χάος που έχει δημιουργήσει στο ΕΣΥ, σε προβοκάτσια στην επέτειο του Πολυτεχνείου».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός δεν πέρασε ασχολίαστο από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ χιούμορ και δηκτικότητας. Το σχόλιο που κυριαρχούσε είναι “Τι SMS έστειλε ο Μπογδάνος στο 13033 για να βρεθεί έξω από το Πολυτεχνείο”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις