Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός αύριο Κυριακή: Η πρόγνωση Καλλιάνου
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός αύριο Κυριακή: Η πρόγνωση Καλλιάνου

Καιρός αύριο Κυριακή: Στην Αττική θα πρέπει να περιμένουμε λίγες νεφώσεις, αλλά και με μεγάλα ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός αύριο Κυριακή: Βελτιωμένος θα είναι γενικά αύριο Κυριακή (15/11) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του MEGA Γιάννη Καλλιάνο, με μια ψύχρα όμως νωρίς το πρωί. Σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας πάντως ο υδράργυρος θα κατρακυλήσει στους 3-5 βαθμούς.

Μικρή πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές κυρίως σε περιοχές των Επτανήσων, στην Εύβοια, στα νότια της Χαλκιδικής και σε περιοχές της Κρήτης, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας και ο καιρός θα είναι γενικά καλός.

Στην Αττική θα πρέπει να περιμένουμε λίγες νεφώσεις, αλλά και με μεγάλα ανοίγματα στον ουρανό. Η θερμοκρασία από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να περιμένουμε αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες αλλά και διαστήματα με ανοιχτό καιρό. Η θερμοκρασία από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ακόμη
Ο Γιάννης Καλλιάνος αρραβωνιάστηκε – Μία κούκλα, δερματολόγο στο επάγγελμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις