Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Νέα κρούσματα 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Νέα κρούσματα 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - κορονοϊός: Θετικά τεστ και ανακοινώσεις σε Λαμία και Παναιτωλικό, καθαρή η υγειονομική εικόνα στον Ατρόμητο

14.11.2020 | 20:56

Σούπερ Λιγκκορονοϊός: Μαστίζονται από κορωνοϊό οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Αυτή τη φορά βρέθηκαν θετικά κρούσματα σε ακόμα δύο ομάδες του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της Λαμίας και του Παναιτωλικού βρέθηκαν θετικά κρούσματα στις ομάδες. Στο στρατόπεδο της Λαμίας, βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα μετά από τα τεστ που έγιναν. Πιο συγκεκριμένα, ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κυανόλευκων»: «Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει ότι την Τρίτη, ποδοσφαιριστής της ομάδας μας εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα, εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό πρωτόκολλο, απομονώθηκε και υποβλήθηκε σε test Covid-19, το οποίο βγήκε θετικό. Την Πέμπτη, υποβλήθηκαν σε τεστ και όλα τα μέλη της ομάδας, τα αποτελέσματα των οποίων είναι όλα αρνητικά».

Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Κρούσμα και στον Παναιτωλικό

Ακόμα, κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε και στην ομάδα του Παναιτωλικού. Οι Αγρινιώτες υποβλήθηκαν σε τεστ εντοπισμού του ιού, όπου και βρέθηκε ένα κρούσμα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή της ομάδας, όμως δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «καναρινιών»: «Ένας ποδοσφαιριστής βρέθηκε θετικός στον ιό covid-19 κατά τον εβδομαδιαίο έλεγχο που πραγματοποιεί η ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής είναι ασυμπτωματικός και τέθηκε σε κατ’ οίκο περιορισμό. Στην ομάδα εφαρμόζονται κατά γράμμα τα προβλεπόμενα από το αναθεωρημένο Υγειονομικό πρωτόκολλο και προγραμματίστηκε επαναληπτικός έλεγχος για την προσεχή Δευτέρα».

Σούπερ Λιγκ – κορονοϊός: Καθαρός ο Ατρόμητος

Την ίδια ώρα, ο Ατρόμητος ανέκαμψε από τα κρούσματα. Όλη η ομάδα υποβλήθηκε σε τεστ μοριακού ελέγχου χθες Παρασκευή (13/11), από τα οποία δεν εντοπίστηκε κανέναν νέο κρούσμα. Μάλιστα, αρνητικό ήταν και το τεστ του ποδοσφαιριστή, που βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Έτσι, χρειάζεται ακόμα ένα αρνητικό τεστ για να επιστρέψει στην ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο αλλά και στο γυμναστήριο. Ενώ, αύριο θα ξεκουραστούν, αφού ο προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι, θα δώσει ρεπό στην ομάδα. Έτσι, την Δευτέρα που επιστρέφουν όλοι στο προπονητικό κέντρο, θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης στο Περιστέρι.

Δείτε ακόμη:

Ανανέωσε στον ΠΑΟ ως το 2024 ο Σένκεφελντ
Μιλάνε για τριετή επέκταση ΑΕΚ και Λιβάγια
Αλλαγή υγειονομικού πρωτοκόλλου στη Σούπερ Λιγκ
Exit mobile version