Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor spoiler (13/11): Ο Παναγιώτης ανακοινώνει ότι είναι ερωτευμένος
LIFESTYLE

The Bachelor spoiler (13/11): Ο Παναγιώτης ανακοινώνει ότι είναι ερωτευμένος

The Bachelor spoiler (13/11): Έχει πολύ έντονα συναισθήματα για περισσότερες από μία κοπέλες στη βίλα

The Bachelor spoiler (13/11): Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor (στις 22.00, στον Alpha) ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοινώνει στα κορίτσια ότι έχει αρχίσει να ερωτεύεται.
Τα έντονα συναισθήματά του όμως, δεν περιορίζονται σε μία κοπέλα στη βίλα… Αυτή του η δήλωση φυσικά, ξεσηκώνει αντιδράσεις. Η Σία στο προσωπικό της ραντεβού με τον Παναγιώτη, του φωνάζει δυνατά τα συναισθήματα που νιώθει για αυτόν.  «Είμαι ερωτευμένη και θέλω να το φωνάζω πάρα πολύ δυνατά. Είμαι ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη μαζί σου» φωνάζει η Σία, αφήνοντας έκπληκτο τον Παναγιώτη.

Στο επεισόδιο του «The Bachelor» την Πέμπτη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος πήγε για shopping σε έναν οίκο μόδας με μια από τις παίκτριες. Η Νικολέτα δείχνει να ενθουσιάζται με τα πολυτελή υφάσματα γύρω της, αλλά περισσότερο απ’ όλα τραβούν την προσοχή της… τα νυφικά. Ο Παναγιώτης ομολογεί ότι η παίκτρια που θέλει να παντρευτεί στην Αμοργό, μάλλον… βιάζεται λίγο!

Οι συγκρούσεις και η “Τελετή των Ρόδων”

Οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες ανάμεσα στα κορίτσια του “Bachelor”. Με ποια θα πάει ατομικό ραντεβού ο Παναγιώτης. Άλλη μία παίκτρια αποχωρεί στην “Τελετή των Ρόδων”. Εντάσεις θα επικρατήσουν για άλλη μια φορά στο νέο επεισόδιο του “The Bachelor”, καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κορίτσια που διεκδικούν τον Παναγιώτη Βασιλάκο μεγαλώνει διαρκώς.

Ένα ατομικό ραντεβού με τη Σία θα γίνει η αφορμή για να “ανάψουν” ξανά τα αίματα στη βίλα των κοριτσιών, ενώ από το βραδινό κοκτέιλ πάρτι δεν θα λείψουν οι καβγάδες ανάμεσα στη Νικολέττα και την Αντζελίνα. Τα κορίτσια χάνουν την ψυχραιμία τους και ανταλλάζουν βαριές κουβέντες λίγο πριν τη νέα αποχώρηση, που θα γίνει στην “Τελετή των Ρόδων”. Ποια κοπέλα δεν θα πάρει τριαντάφυλλο το βράδυ της Παρασκευής (13/11);

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις