Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler βέτο (12/11): Ο παίκτης που κερδίζει φέρνει τα πάνω κάτω
LIFESTYLE

Big Brother spoiler βέτο (12/11): Ο παίκτης που κερδίζει φέρνει τα πάνω κάτω

Big Brother spoiler βέτο (12/11): Aυτός ο παίκτης κερδίζει το βέτο - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother spoiler βέτο (12/11): Χθες, 11 Νοεμβρίου έγινε η ψηφοφορία στο σπίτι του Big Brother και υπήρξαν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Ραμόνα Μοροσάνου, η Σοφία Δανέζη και ο Χρήστος Μακρίδης. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν ήδη υποψηφία προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Ευτυχείτε και της Έλενας Πολυκάρπου, οι παίκτες διαγωνίζονται σε ζευγάρι και εδώ είναι η ανατροπή. Γιατί εκείνο που κερδίζει είναι… ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τη Σοφία Δανέζη. Άρα η Σοφία παραμένει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και η Ραμόνα, η Άννα Μαρία και ο Αντιδήμαρχος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Big Brother!

Άννα Μαρία σε Θέμη – “Πας και με γυναίκες”;

Η ένταση μέσα στο σπίτι του «Big Brother» έχει ανέβει πολύ στα τελευταία επεισόδια. Κυρίως μετά την στιγμή που η Ραμόνα αποκάλυψε στον Θέμη ότι η Άννα Μαρία είχε πει για εκείνον στο παρελθόν πως είναι «η ντροπή των γκέι». Μετά τον έντονο καβγά που είχαν πριν από λίγες ημέρες ο Θέμης και η Άννα Μαρία, η δεύτερη προσπάθησε ξανά να του εξηγήσει τι εννοούσε και να ζητήσει από τον 18χρονο συγγνώμη. Ο Θέμης ωστόσο δε δέχτηκε τη συγγνώμη της Άννας Μαρίας.

Οι δυο τους συζήτησαν ήρεμα στην κουζίνα, ενώ ο Θέμης προσπαθώντας να εξηγήσει κάποια πράγματα για εκείνον στην Άννα Μαρία της είπε: «Είμαι θηλυπρεπής. Δεν είμαι πολύ αρρενωπός. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι κορίτσι. Είμαι ένα αγόρι που είναι πιο θηλυπρεπές». Πάνω στην κουβέντα η Άννα Μαρία δεν δίστασε να εκφράσει την απορία της στον Θέμη, ρωτώντας τον: «Πας και με γυναίκες;». Ο Θέμης με τη σειρά του της απάντησε: «Όχι. Αλλά σε παρακαλώ μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γιατί νιώθω ότι το γελοιοποιούμε το θέμα. Μου αρέσουν μόνο τα αγόρια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις