Μπάσκετ – ΕΟΚ: Ετοιμοι για επανέναρξη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – ΕΟΚ: Ετοιμοι για επανέναρξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπάσκετ - ΕΟΚ: “Οποτε μας ζητηθεί θα μπούμε στα γήπεδα, σταματήσαμε υπακούοντας στην αυτονόητη υποχρέωση να ακολουθήσουμε τις εντολές της πολιτείας”

12.11.2020 | 19:57

ΜπάσκετΕΟΚ: Η ΕΟΚ αναφέρθηκε στην απόφαση να υπάρξει διακοπή για διάστημα ενός μήνα. Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μέσω ανακοίνωσης της τόνισε πως η απόφαση να σταματήσει η αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της έγινε με βάση τις αποφάσεις, που λήφθηκαν από τους αρμόδιους φορείς και την Πολιτεία. Ενώ, τονίζει πως έπρεπε να υπακούσει.

Ακόμα, επισημαίνει πως με την ανακοίνωση θέλει να κάνει σίγουρό ότι δεν θα υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μάλιστα, τόνισε πως όταν αποφασίσουν οι κρατικοί φορείς να ξανά ξεκινήσει η αγωνιστική δράση των πρωταθλημάτων της, «που έχουν επιβάλλει τη διακοπή», τότε η Ελληνική Ομοσπονδία θα έχει εξασφαλίσει ότι είναι έτοιμη για την επιστροφή.

Μπάσκετ – ΕΟΚ: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Η ΕΟΚ κρίνει απαραίτητο να προβεί σε διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης που σκόπιμα ή μη επιχειρείται να δημιουργηθούν. Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας έγινε κατόπιν των ανακοινώσεων – εντολών που έγιναν δημόσια. Kαι με έμφαση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς με αυτονόητη την υποχρέωση να υπακούσουμε και να πειθαρχήσουμε. Η ΕΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όταν οι ίδιοι αυτοί φορείς αποφασίσουν ότι είναι δυνατή η επανέναρξη των αγώνων στις διοργανώσεις που έχουν επιβάλλει τη διακοπή, θα είναι άμεσα έτοιμη για την επανεκκίνηση».

Δείτε ακόμη:

Ερχεται …τούμπα το ματς με Σλοβενία στην Τούμπα
Στον πάγκο του Περιστερίου ο Πεδουλάκης
Έξω από το καλεντάρι της Φόρμουλα 1 και το 2021 το Βιετνάμ
Exit mobile version