Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επέτειος Πολυτεχνείου 2020: Διαδικτυακή συναυλία της ΚΝΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Πολυτεχνείου 2020: Διαδικτυακή συναυλία της ΚΝΕ

Επέτειος Πολυτεχνείου 2020: Η ΚΝΕ διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία για τα 47 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με τίτλο: «Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία…».

Επέτειος Πολυτεχνείου 2020: Η ΚΝΕ διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία για τα 47 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με τίτλο: «Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία…». Πρώτη livestream προβολή της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στις 21:00, στο κανάλι της ΚΝΕ στο youtube.

Μέχρι στιγμής, οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: Ανδρουλιδάκης Μανόλης, Αντωνοπούλου Ρίτα, Γραμμένος Σπύρος, Δεληβοριάς Φοίβος, Δρογώσης Στάθης, Θηβαίος Χρήστος, Ίκαρη Βιολέτα, Κανέλλος Δημήτρης, Καράκογλου Πολυξένη, Κοινοί Θνητοί, Λούντζη Μαριλίζα, Μαγαλιός Στέλιος (Sober on Tuxedos), Μεράντζας Γιώργος, Μπαλτατζή Πέννυ, Πάχου Μιρέλα, Ρίζος Απόστολος, Τριανταφυλλίδης Κώστας, Φάμελλος Μανώλης, Χουλιαράς Θανάσης (KollektivA), Ψαραδέλλης Μάκης.

Η απόφαση της κυβέρνησης έχει ληφθεί

Η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και σε συνέχεια των ανακοινώσεων των Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκου Χαρδαλιά έχει θέσει το απαγορευτικό για την πορεία του Πολυτεχνείου ως εξής:

«Λαμβάνουμε φυσικά υπόψη και την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα. Έγιναν αυτές οι συνεννοήσεις με τα πολιτικά κόμματα και η απόφαση της Κυβέρνησης έχει ληφθεί. Δεν θα γίνει η πορεία του Πολυτεχνείου, όπως δεν έγιναν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου και της 25 ης Μαρτίου, όπως δεν πήγαμε στις Εκκλησίες μας το Πάσχα. Έτσι, δεν θα γίνει φέτος η πορεία του Πολυτεχνείου. Υπάρχουν τρόποι να τιμηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή για τη Δημοκρατία μας και θ’ ακολουθήσουμε αυτούς τους συμβολικού τρόπους, με αποφυγή συγχρωτισμού» δήλωσε χτες ο κ. Πέτσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις