Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άλμπερτ Μπουρλά Pfizer: Συγχαρητήρια από τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη
ΕΛΛΑΔΑ

Άλμπερτ Μπουρλά Pfizer: Συγχαρητήρια από τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Άλμπερτ Μπουρλά Pfizer: Έστειλε επιστολή στον CEO της Pfizer

Άλμπερτ Μπουρλά Pfizer: Συγχαρητήρια επιστολή στον CEO της Pfizer, Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, απέστειλε η πρέσβης Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Στην επιστολή της η κυρία Βαρδινογιάννη επισημαίνει τη σημασία της ανακάλυψης της Pfizer για ολόκληρη την ανθρωπότητα, η οποία χαρίζει ελπίδα για την μάχη κατά της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κυρία Βαρδινογιάννη είχε τιμήσει τον Αλβέρτο Μπουρλά για την προσφορά του στον χώρο της ιατρικής και της επιστήμης. Συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019 στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Παράλληλα, από κοινού με τον πρέσβη των ΗΠΑ, κύριο Geoffrey Pyatt, είχαν απονείμει στον Δρ. Μπουρλά τιμητική διάκριση στο πλαίσιο των βραβείων Prix Galien Greece. Εκεί η κυρία Βαρδινογιάννη είναι μέλος της Διεθνούς Επιτροπής των βραβείων Prix Galien.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η κυρία Βαρδινογιάννη συμμετέχει από την πρώτη στιγμή ενεργά σε διεθνείς πρωτοβουλίες που στόχο έχουν όχι μόνο την ανακάλυψη του εμβολίου, αλλά και τη δωρεάν διάθεσή του σε όλους προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις