Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σποτ για κορονοϊό: «Πρόσεχε, για να μην ερημώσει η ζωή σου»
ΕΛΛΑΔΑ

Σποτ για κορονοϊό: «Πρόσεχε, για να μην ερημώσει η ζωή σου»

Σποτ για κορονοϊό: Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών Λευτέρης Χαρίτος είναι οι δημιουργοί του σποτ

Σποτ για κορονοϊό: Στα Τουρκοβούνια, λίγο πριν αρχίσει η καραντίνα, γυρίστηκε το σποτ του pod.gr για τον κορωνοϊό. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών Λευτέρης Χαρίτος είναι οι δημιουργοί του σποτ που διαρκεί όλο και όλο 40 δευτερόλεπτα και πρωταγωνιστούν μια νοσοκόμα, ένας ασθενής και μια νέα κοπέλα που ζει πίσω από το τζάμι το δράμα της απώλειας.

«Θα αγκαλιαστούμε ποτέ ξανά; Και πότε; Από εμάς εξαρτάται!» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην ανάρτηση του στο Instagram και στο Facebook και καλεί όποιον θέλει να μπει στο pod.gr και «με μια κίνηση» να κατεβάσει το σποτ ή τις φωτογραφίες και να τις αναρτήσει και αυτός στους δικούς τους λογαριασμούς.

Η παραγωγή του σποτ είναι της Production House, η σκηνογραφία της Αλεξίας Θεοδωράκη και το pod.gr ευχαριστεί την εταιρία «Καραμολέγκος» για την ευγενική της υποστήριξη και το νοσοκομείο «Υγεία» για την παραχώρηση του εξοπλισμού.

Δείτε ακόμη
Η φρικτή, τρομακτική διαφήμιση της Σκωτίας για τον Covid – Διχάζει τους πολίτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: “Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς”
Ελένη Ράντου: «Με εκνευρίζει αφόρητα το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις