Serie A – αγωνιστικό: Ισοπαλίες για δύο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Ισοπαλίες για δύο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - αγωνιστικό: Σόκαρε τη Γιούβε 1-1 η Λάτσιο, το ίδιο σκορ και στο Αταλάντα-Ιντερ, κερδισμένη η Ρόμα, 3-1 την Τζένοα

08.11.2020 | 23:55

Serie A – αγωνιστικό: Μοιρασμένη αναμέτρηση στον «Ολίμπικο». Λάτσιο και Γιουβέντους έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «μπιανκονέρι» να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Έκαναν αρκετές φάσεις και τελικά κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 15’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 0-1. Μετά το γκολ οι δύο ομάδες έπαιξαν δυνατά και πάλεψαν για τον έλεγχο του ρυθμού. Έγιναν αρκετές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν μπει κι’ άλλα γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, επικράτησε το ίδιο σκηνικό. Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα και έπαιξαν επιθετικά. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Ενώ, έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Η Γιουβέντους φαινόταν πως θα έπαιρνε τη νίκη, ωστόσο η Λάτσιο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 95’ ο Καϊσέδο έκανε το 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Serie A – αγωνιστικό: Ισοπαλία και στο Μπέργκαμο

Χωρίς νικητή το παιχνίδι του Μπέργκαμο. Η Αταλάντα έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Ίντερ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι νευρικές και να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους. Έπαιξαν πιο κλειστά και είχαν ως πρώτο στόχο την διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν προβλήματα η μία στην άλλη και έτσι οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα. Το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό και έγιναν φάσεις. Η Ίντερ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 58’ χάρη στο γκολ του Γιάνγκ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Στο 79’ ο Μίραντσουκ έκανε το 1-1. Στο εναπομείναντα χρόνο δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Τζένοα ηττήθηκε με 1-3 από την Ρόμα (Πιάτσα 50’ – Μικιταριάν 45+2’,67’,85’). Η Τορίνο έμεινε ισόπαλη στο 0-0 απέναντι στην Κροτόνε. Η Νάπολι επικράτησε 1-0 της Μπολόνια εκτός έδρας (Όσιμεν 23’). Ενώ, η Μίλαν έμεινε ισόπαλη στο 2-2 απέναντι στην Βερόνα (Μανιάνι 27’ αυτ, Ιμπραΐμοβιτς 93’ – Μπάρακ 6’, Καλάμπρια 19’ αυτ).

Δείτε ακόμη:

Ηχηρό χαστούκι στον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος 0-1 στο ΟΑΚΑ
Bαυαρική υπόθεση το Der Klassiker, 3-2 η Μπάγερν την Ντόρτμουντ
Πέντε στην Μπέτις η Μπάρτσα, τέσσερα στην Κάντιθ η “Ατλέτι”
Exit mobile version