Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Μπάιντεν: Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Μπάιντεν: Τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης - Μπάιντεν: Συγχαρητήρια ανάρτηση για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μητσοτάκης – Μπάιντεν: Συγχαρητήρια ανάρτηση για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο Τζο Μπάιντεν υπήρξε αληθινός φίλος της Ελλάδας και είμαι βέβαιος ότι υπό την προεδρία του η σχέση μεταξύ των χωρών μας θα γίνει ακόμη πιο ισχυρή», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1325125552299266048

Συγχαρητήρια από Κλίντον

Από τα πρώτα πρόσωπα που έσπευσαν να συγχαρούν τον Τζο Μπάιντεν για τη νίκη στις Αμερικανικές εκλογές ήταν η Χίλαρι Κλίντον. «Οι ψηφοφόροι μίλησαν και επέλεξαν τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις να γίνουν οι επόμενοι πρόεδρος και αντιπρόεδρος μας», έγραψε η Κλίντον.

Ανυπομονεί για συνεργασία ο Τριντό

Τον Τζο Μπάιντεν και την Καμάλα Χάρις έσπευσε να συγχαρεί και ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό. «Οι δύο χώρες μας είναι στενοί φίλοι, συνεργάτες και σύμμαχοι. Μοιραζόμαστε μία σχέση που είναι μοναδική στην παγκόσμια σκηνή. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε», σημείωσε. Οι σχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ χρειάζονται επανέναρξη ανάφερε ο επικεφαλής της Κ.Ο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ κάνοντας λόγο για «εξαιρετικά νέα από τις ΗΠΑ». Συγκεκριμένα, ο Μάνφρεντ Βέμπερ σημείωσε: «Εξαιρετικά νέα από τις ΗΠΑ. Τώρα ανυπομονούμε για τα επίσημα αποτελέσματα και την εκλογική διαδικασία. Η διατλαντική σχέση χρειάζεται μια επανέναρξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις