Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πορεία Πολυτεχνείου 2020: «Δεν νοείται να γίνει» λέει ο Πέτσας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πορεία Πολυτεχνείου 2020: «Δεν νοείται να γίνει» λέει ο Πέτσας

Πορεία Πολυτεχνείου 2020: Ο Πέτσας, υποστήριξε πως «είναι ζήτημα κατανόησης από τα κόμματα, αλλά πιστεύω ότι τελικά η πορεία δεν θα γίνει»

Πορεία Πολυτεχνείου 2020: Ζήτημα κατανόησης από τα κόμματα, χαρακτήρισε το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της πορείας για την Επέτειο του Πολυτεχνείου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τονίζοντας πως «εφόσον έχουμε απαγόρευση δε νοείται να γίνει καμιά πορεία». Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Πέτσας, υποστήριξε πως «είναι ζήτημα κατανόησης από τα κόμματα, αλλά πιστεύω ότι τελικά η πορεία δεν θα γίνει». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μήνυμα ενότητας που έστειλε χθες ο πρωθυπουργός καλώντας πολίτες, πολίτικη και πολίτες να είναι μαζί για να αντιμετωπίσουν την δύσκολη αυτή κατάσταση. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, διευκρίνισε ότι τα 800 ευρώ που θα δοθούν στις αρχές Δεκεμβρίου, θα είναι κατ’ αναλογία των ήμερων αναστολής τον Νοέμβριο.

Επιπλέον, ο κ. Πέτσας ξεκαθάρισε ότι επιτρέπεται η μετακίνηση για συγκομιδή αγροτικών προϊόντων. Για τον ιδιοκτήτη ζητείται η επίδειξη Ε9 και για τον εργαζόμενο με την επίδειξη φόρμας εργασίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε επίσης ότι επιτρέπεται ένας γονέας να μεταφέρει με το ΙΧ το παιδί του για να καταταγεί στον στρατό. Συμπλήρωσε επίσης ότι για αυτές τις 3 εβδομάδες δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια. Τέλος, ανέφερε ότι τα στάδια θα μείνουν ανοιχτά για να αθλούνται οι πολίτες, αλλά επιτρέπονται μόνο 3 άτομα μαζί.

Δείτε ακόμα:

Επαναλαμβανόμενα lockdown προβλέπει ο Βασιλακόπουλος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις