Αυτοκίνητο μπήκε σε κατάστημα: Απίστευτο περιστατικό στην Ταϊλάνδη

ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκίνητο μπήκε σε κατάστημα: Απίστευτο περιστατικό στην Ταϊλάνδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Αυτοκίνητο μπήκε σε κατάστημα: Το όχημα προσέκρουσε στη βιτρίνα - Δεν υπήρξαν τραυματίες

06.11.2020 | 13:59

Αυτοκίνητο μπήκε σε κατάστημα: Ένα πολύ περίεργο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της 3ης Νοεμβρίου στην επαρχία Pathum Thani της Ταϊλάνδης. Συγκεκριμένα ένας 70χρονος οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητό του μέσα σε ένα κατάστημα.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στη βιτρίνα του μπροστινού καταστήματος με αποτέλεσμα να την σπάσει και να βρεθεί μέσα στο μαγαζί. Ο ηλικιωμένος άνδρας, καθώς προσπαθούσε να ευθυγραμμίσει το αυτοκίνητό του στον χώρο στάθμευσης, κατά λάθος επιτάχυνε το όχημα και έχασε τον έλεγχο του, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι υπάλληλοι και οι πελάτες των διπλανών καταστημάτων, μόλις άκουσαν τον δυνατό κρότο, βγήκαν αμέσως έξω και αντίκρισαν αυτό το παράδοξο περιστατικό, με τον ηλικιωμένο οδηγό σοκαρισμένο να κάθεται στη θέση του οδηγού μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη. Άμεσα του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια και η αστυνομία κατέφτασε για να ερευνήσει το περιστατικό. Ευτυχώς το κατάστημα έτυχε να είναι κλειστό, με αποτέλεσμα να μην τραυματιστεί σοβαρά κάποιος από τους υπαλλήλους και τους πελάτες, που πιθανώς θα βρίσκονταν μέσα εκείνη την ώρα, σημείωσε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης.

Δείτε ακόμη
Περίεργα δημοσιεύματα Daily Mail, Sun για Πούτιν – Η αντίδραση του Κρεμλίνου
Γερμανία: «Αναξιόπιστος ο τρόπος καταγραφής των κρουσμάτων στην Τουρκία»
Ντόναλντ “τζούνιορ”: “Πατέρα, εξαπέλυσε ολοκληρωτικό πόλεμο”
Exit mobile version