Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Κατέληξαν δύο ασθενείς
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Κατέληξαν δύο ασθενείς

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Ανησυχία εμπνέουν περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας, όπως οι Σέρρες στις οποίες καταγράφηκαν 168 κρούσματα ή η Λάρισα με 97.

Νεκροί Ελλάδα κορονοϊός: Ακόμη δύο άτομα που ασθένησαν με κορωνοϊό κατέληξαν στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 76χρονο και έναν 88χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Και οι δύο άνδρες έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. Έτσι, ο απολογισμός των νεκρών στην Ελλάδα ανέρχεται στους 707.

Η πορεία του ιού

Όλο και πιο κοντά στις 3.000 φθάνει ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας.  Την Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.917 κρούσματα. Την ίδια ώρα, ανησυχητικός είναι και ο αριθμός των ατόμων που ασθένησαν με κορωνοϊό και κατέληξαν.

Ειδικότερα, χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 29 θανάτους σε μία μέρα. Παράλληλα, ανησυχητικός είναι κι ο αριθμός των διασωληνωμένων, ο οποίος χθες άγγιξε τους 187.

Νέο αρνητικό ρεκόρ στη Θεσσαλονίκη

Στο «κόκκινο» εξακολουθεί να βρίσκεται η Θεσσαλονίκη.

Από τα 2.917 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες, τα 862 καταγράφονται στην Θεσσαλονίκη (νέο αρνητικό ρεκόρ), ενώ σε συναγερμό βρίσκεται και η Αττική με 588 κρούσματα.

Ανησυχία εμπνέουν και άλλες περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας, όπως οι Σέρρες στις οποίες καταγράφηκαν 168 κρούσματα ή η Λάρισα με 97.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις