Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 μοντέλα: Τι λέει γνωστός σχεδιαστής
LIFESTYLE

GNTM 3 μοντέλα: Τι λέει γνωστός σχεδιαστής

GNTM 3 μοντέλα: Ο Βλάσσης Χολέβας αποκάλυψε αν του έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι μοντέλων

GNTM 3 μοντέλα: Τη δική του άποψη για το GNTM 3 εξέφρασε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας. «Δεν είναι και από τις καλύτερες χρονιές του GNTM, πολύ ίντριγκα, ριάλιτι, τσακωμοί… Δεν επικεντρώνονται σε αυτό που πρέπει τα παιδιά. Δεν έχω δει φέτος κάποιο μοντέλο από το GNTM που να μου αρέσει. Δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ με κάποιο μοντέλο από το show», δηλώνει ο Βλάσσης Χολέβας και τονίζει: «Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση συμμετοχής».

Μαρία Μιχαλοπούλου: Όταν τέλειωσε το GNTM δεν μπορούσα να πάω ούτε supermarket μόνη μου

Η Μαρία «η αγρότισσα» του περσινού GNTM μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ψυχολογικές συνέπειες του πολύμηνου εγκλεισμού στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Η Μαρία Μιχαλοπούλου, η Μαρία η «αγρότισσα» της περσινής διοργάνωσης, μιλώντας για την εμπειρία της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της στο show -και όχι μόνο της ίδιας- άφησε σημάδια στην ψυχική υγεία της, σε σημείο να χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικό. Όπως είπε, μετά από πεντέμιση μήνες εγκλεισμού στο σπίτι του GNTM, όπου αισθάνονταν απολύτως προστατευμένη, όταν βγήκε δεν μπορούσε ούτε στον δρόμο να κυκλοφορήσει, ούτε στο supermarket να πάει μόνη της.

Ήταν τόσο μεγάλο το σοκ της επανόδου στην πραγματικότητα, ώστε, μετά την έξοδό της, πήγε και κρύφτηκε για αρκετές εβδομάδες στο σπίτι της αδελφής της -ούτε στο χωριό της δεν τολμούσε να γυρίσει. «Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM  ήταν όλη μου η ζωή» εξομολογήθηκε η Μαρία, η οποία, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, δήλωσε ότι παρακολουθεί το show και ευχαρίστως θα έμπαινε αν της το ζητούσαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις