Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Lockdown Ελλάδα: Πιθανή η καραντίνα και τον Δεκέμβριο
ΕΛΛΑΔΑ

Lockdown Ελλάδα: Πιθανή η καραντίνα και τον Δεκέμβριο

Lockdown Ελλάδα: Στο Μαξίμου υπάρχουν σκέψεις για άνοιγμα των σχολείων σε 10 ημέρες στην περίπτωση που τα κρούσματα σταθεροποιηθούν.

Lockdown Ελλάδα: Έντονες είναι οι συζητήσεις στο πρωθυπουργικό γραφείο για το πόσο μπορεί να παραταθεί το lockdown. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εβδομάδα εφαρμογής των νέων μέτρων θα κρίνει τη διάρκεια του lockdown, δηλαδή αν τα κρούσματα κινηθούν περί τις 3.000 την επόμενη εβδομάδα, τότε είναι πιθανό η καραντίνα να λήξει στο τέλος του μήνα όπως και έχει αναγγελθεί.

Σε αντίθετη περίπτωση, και όσο τα κρούσματα συνεχίσουν να ξεπερνούν τα 3.000, η καραντίνα θα πάρει παράταση και μετά τις 10 Δεκεμβρίου.

Στο Μαξίμου υπάρχουν σκέψεις για άνοιγμα των σχολείων σε 10 ημέρες στην περίπτωση που τα κρούσματα σταθεροποιηθούν.

Lockdown: Πήραν «φωτιά» τα ψαλίδια – Γέμισαν τα κέντρα αισθητικής

Για το δεύτερο lockdown προετοιμάζονται και οι γυναίκες με τον δικό τους τρόπο, με τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής να παίρνουν «φωτιά», κλείνοντας το ένα ραντεβού μετά το άλλο και… όποιος προλάβει! Η είδηση πως η χώρα κλειδώνει ξανά, οδήγησε πολλές γυναίκες να κλείσουν ραντεβού για βαφή ή για κούρεμα, ακόμα και μέσω ίνσταγκραμ, καθώς η νέα καραντίνα θα κρατήσει τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες.

Η κίνηση στα κομμωτήρια και στα κέντρα αισθητικής ήταν αυξημένη από νωρίς το πρωί, ενώ οι επαγγελματίες του κλάδου δίνουν σκληρή μάχη, δουλεύοντας ασταμάτητα, για να προλάβουν να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες τους.

Αρκετοί είναι και οι άντρες όμως, που προνόησαν για το καθιερωμένο τους κούρεμα, πριν τον εγκλεισμό.

Με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι οι πελάτες, πριν το lockdown.

Δείτε ακόμη
Τι θα γίνει με τις πτήσεις εξωτερικού
Επιστολή εκδοτών σε Μητσοτάκη – Να παραμείνουν ανοιχτά τα βιβλιοπωλεία
Χαρδαλιάς, Κοντοζαμάνης και Σταμπουλίδης εξειδίκευσαν τα μέτρα – Πώς θα λειτουργεί η χώρα
Ανατροπή με τα κομμωτήρια – Πώς θα λειτουργήσουν
Ποια σχολεία θα κλείσουν -Τι θα γίνει με ολοήμερα, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών
Παίρνουν τα βουνά για να περάσουν το lockdown

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις