Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Σαρωτικός!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Σαρωτικός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ - ΠΑΟΚ: Ο “δικέφαλος του βορρά” διέλυσε 4-1 την PSV στην Τούμπα , πέρασε στη 2η θέση κι έβαλε υποθήκη πρόκρισης

05.11.2020 | 22:44

Γιουρόπα ΛιγκΠΑΟΚ: Φοβερός ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» κατατρόπωσε με 4-1 την Αϊντχόφεν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα και να έχουν περισσότερη διάθεση. Έπαιξαν επιθετικά και πίεσαν τους γηπεδούχους. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 21’ ο Ζαχαβί εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να αναπτυχθούν σωστά. Οι φάσεις που έκαναν ήταν λίγες και δεν αποτέλεσαν κίνδυνο για την εστία της Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί είχαν καλή κυκλοφορία και μπόρεσαν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, βρισκόμενοι μπροστά στο σκορ.

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Το β’ μέρος

Στο β’ μέρος, ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός. Ξεκίνησε πολύ δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 47’ ο Σβαμπ έκανε το 1-1. Δεν σταμάτησαν μόνο εκεί, αφού παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 56’ο Ζίβκοβιτς έκανε το 2-1. Ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τζόλης με ένα πολύ όμορφο γκολ έγραψε το 3-1. Το τελειωτικό χτύπημα στους Ολλανδούς έδωσε ο Ζίβκοβιτς. Στο 67’ ο Σέρβος με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το τελικό 4-1. Ο «δικέφαλος» δεν αντιμετώπισε πρόβλημα και κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη. Με το αποτέλεσμα αυτό οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Αϊντχόφεν έμεινε στην τρίτη θέση.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ζαχαβί 21’ (πεν), Σβαμπ 47’, Ζίβκοβιτς 56’,67’, Τζόλης 58’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία), Βοηθοί: Μάρτσιν Μπόνιεκ (Πολωνία), Ίγκορ Γκολις (Πολωνία)

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (Λύρατζης 71’), Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (Τσιγγάρας 80’), Α. Ζίβκοβιτς (Μουργκ 84’), Μπίσεσβαρ (Τζόλης 46’), Τσόλακ (Σφιντέρσκι 46’).

Αϊντχόφεν (Ρ. Σμίντ): Εμβογκό, Τεζέ, Σανγκαρέ (Λεντέσμα 83’), Μποσαλί, Μαχ, Τόμας (Μαντουέκε 58’), Ροζάριο, Γκέτσε (Σαϊμπάρι 83’), Ιχαταρέν (Μάουρο Ζούνιορ 58’), Ζαχάβι, Μαλέν.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”
Exit mobile version