Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ούτε τώρα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ούτε τώρα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - αγωνιστικό: Η Βαλένθια έμεινε στο 2-2 με την Χετάφε και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση 

02.11.2020 | 00:14

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πλούσιο θέαμα στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια έμεινε ισόπαλη στο 2-2 με την Χετάφε. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Στο 22’ πήραν το προβάδισμα, με τον Σόλερ να κάνει το 1-0. Οι Μαδριλένοι ανέβασαν την απόδοση τους και κυνήγησαν την ισοφάριση. Έκαναν φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, συνέχισαν να πιέζουν και να απειλούν τους γηπεδούχους. Στο 56’ οι «νυχτερίδες» έμειναν με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Κορέια (δεύτερη κίτρινη) και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και ισοφάρισαν στο 87’ με τον Χερνάντεζ. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο στις καθυστερήσεις. Στο 95’ ο Ροντρίγκεζ έκανε το 1-2. Όμως, τρία λεπτά αργότερα ο Σουάρεζ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους. Η Βαλένθια έκανε την τελευταία της προσπάθεια και έκανε το τελικό 2-2 με δεύτερο γκολ του Σόλερ στο 100’ λεπτό του αγώνα. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Φονική 4άρα η Σοσιεδάδ

«Άλωσε» το «Μπαλαΐδος» η Σοσιεδάδ! Οι Βάσκοι κατατρόπωσαν με 4-1 την Θέλτα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν τον έλεγχο. Έκλεισαν τους γηπεδούχους στα καρέ τους και πίεσαν για το γκολ. Στο 24’ ο Νταβίντ Σίλβα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Σοσιεδάδ και έκανε το 0-1. Ενώ, δέκα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ογιαρθάμπαλ. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, συνέχισαν να κυριαρχούν και διεύρυναν την διαφορά τους. Στο 54’ ο Πορτού σημείωσε το 0-3. Η Θέλτα το μόνο που μπόρεσε να κάνει, ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Άσπας στο 77’. Το κερασάκι στην τούρτα για την Σοσιεδάδ έβαλε ο Πορτού στο 81’, σημειώνοντας το τελικό 1-4. Έτσι, οι Βάσκοι πήραν μία σημαντική νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, Γρανάδα και Λεβάντε έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Ματσίς 8’ – Βέζο 34’). Ενώ, η Μπέτις νίκησε 3-1 την Έλτσε (Σανάμπρια 7’, Τέγιο 29’,56’ – Χοσάν 60’).

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι
Exit mobile version