Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Διπλό ΠΑΣαλίδικο!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Διπλό ΠΑΣαλίδικο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - 7η αγωνιστική: Τα Γιάννινα 2-0 τον Ατρόητο στο Περιστέρι με εμφανισάρα και ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

31.10.2020 | 19:47

Σούπερ Λιγκ7η αγωνιστική: Φοβερός ΠΑΣ Γιάννινα! Οι Ηπειρώτες επικράτησαν 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Υπήρχε ένταση και επικεντρώθηκαν κυρίως στην διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να έχουν περισσότερη διάθεση και ήταν αυτοί που είχαν ευκαιρίες για κάποιο γκολ.

Το πέτυχαν τελικά το “στοίχημα”να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι, αφού στο 37’ ο Ελευθεριάδης έκανε το 0-1. Οι Περιστεριώτες δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και ήταν ανήμποροι να αντιδράσουν. Δεν απείλησαν την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος διατήρησε εύκολα το προβάδισμα και έτσι οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενος μπροστά στο σκορ.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Η κατοχή ήταν μοιρασμένη και ο ρυθμός ήταν αργός. Ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα και να δημιουργήσει κενά στην άμυνα των νεοφώτιστων. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως είχε μόλις τρία σουτ στο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Στο 70’ διπλασίασε τα τέρματα του, αφού ο Κάργας σημείωσε το 0-2 και σφράγισε τη νίκη. Στον εναπομείναντα χρόνο δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι και στον αγώνα και έτσι οι Ηπειρώτες πήραν μία μεγάλη νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Ελευθεριάδης 37’, Κάργας 70’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Ηλίας Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Στρούγγης (Τομάσεβιτς 46’), Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Χαρίσης (Σάλομον 46’), Μπουσούλατζιτς (Ούμπιδες 69’), Γκαλβάο, Χριστοδουλόπουλος (Γιακουμάκης 76’), Μανούσος, Κωτσόπουλος (Μάτιτς 64’).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (Λιάσος 90’), Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καρτάλης (Μπρένερ 73’), Ντομίνγκεθ, Ελευθεριάδης (Λώλης 46’), Παμλίδης (Οικονομόπουλος 83’), Λεό.

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”
Exit mobile version