Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γηροκομείο Γιάννενα κορονοϊός: Ανησυχία, πάνω από 20 τα κρούσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Γηροκομείο Γιάννενα κορονοϊός: Ανησυχία, πάνω από 20 τα κρούσματα

Γηροκομείο Γιάννενα κορονοϊός:Πρόκειται για κρούσματα μεταξύ των φιλοξενουμένων του οίκου ευγηρίας, ορισμένοι από τους οποίους έχουν εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα.

Γηροκομείο Γιάννενα κορονοϊός: Συναγερμός έχει σημάνει στα Ιωάννινα, τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένου κινδύνου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς επιβεβαιώθηκαν σε ιδιωτικό γηροκομείο 24 κρούσματα.

Πρόκειται για κρούσματα μεταξύ των φιλοξενουμένων του οίκου ευγηρίας, ορισμένοι από τους οποίους έχουν εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα.

Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, επειδή όμως δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια, διακομίζονται σε νοσοκομεία της Ηπείρου.

Αυτή τη στιγμή, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύονται συνολικά 53 ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ συνολικά υπάρχουν 55 κρεβάτια, με τις δύο κλίνες να κρατώνται για σοβαρά περιστατικά.

Έτσι  κρούσματα από το γηροκομείο μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Άρτας, της Πρέβεζας, ενώ κάποια περιστατικά αναμένεται να μεταφερθούν και στην Πάτρα.

Δείτε ακόμη
Σε μίνι lockdown η χώρα – Τι αλλάζει από το πρωί της Τρίτης
Στη Θεσσαλονίκη και στην Αττική των 1.303 κρουσμάτων ακόμη συνωστίζονται σε πλατείες
Δερμιτζάκης: «Να κρατήσει περισσότερο το lockdown»
Συναγερμός στους αρχιερατικούς κύκλους: Θετικός ο Μητροπολίτης Θεόκλητος
Ο Βρούτσης αποκωδικοποιεί όλα τα νέα μέτρα – «Κανένας ακάλυπτος»
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις