Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εστίαση κλείσιμο: Νεαροί διασκεδάζουν στους δρόμους της Αθήνας
ΕΛΛΑΔΑ

Εστίαση κλείσιμο: Νεαροί διασκεδάζουν στους δρόμους της Αθήνας

Εστίαση κλείσιμο: Νεαροί είχαν κλείσει δρόμο της Αθήνας άκουγαν στη διαπασών μουσική και χόρευαν... χωρίς μάσκες

Εστίαση κλείσιμο: «Για έναν τελευταίο χορό πριν την καραντίνα»: Με αυτή τη φράση σχολιάζουν αρκετοί χρήστες των social media το βράδυ της Παρασκευής. Στο επίμαχο βιντεο, μια ομάδα νεαρών φαίνεται να έχει κλείσει δρόμο της Αθήνας, πιθανότατα στο Νέο Κόσμο.

Από τα ηχεία αυτοκινήτου ακούγεται στη διαπασών ηλεκτρονική μουσική και οι νεαροί χορεύουν στους ρυθμούς της σαν να πρόκειται για την τελευταία φορά που διασκέδαζουν. Παρόμοια σκηνικά στηθηκαν χθες βράδυ και σε αλλα σημεια της Αθήνας, εκεί όπου συχνάζει κυρίως η νεολαία. Για χρήση μάσκας ούτε λόγος να γίνεται.

Εισαγγελέας για όσα έγιναν στα Λαδάδικα

Άμεση ήταν η αντίδραση των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης για όσα έγιναν τη νύχτα της Πέμπτης σε κλαμπ στα Λαδάδικα, όπου διαπιστώθηκε ότι διασκέδασαν δεκάδες άτομα, αγνοώντας τις περιοριστικές διατάξεις των υπουργικών αποφάσεων για τη διάδοση του κορονοϊού. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε σήμερα από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης Παναγιώτα Γκίκα να παραγγείλει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να εξεταστεί εάν στο νυχτερινό πάρτι που έγινε λίγο πριν την εφαρμογή του lockdown στην πόλη παραβιάστηκαν οι διατάξεις περί συναθροίσεων, για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο κατάστημα, όπως και για το ωράριο λειτουργίας. Στην παραγγελία για την προκαταρκτική έχουν επισημανθεί σχετικά δημοσιεύματα. Ακόμη παρήγγειλε να ερευνηθεί εάν τελέστηκε το αδίκημα περί διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις