Βig Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (30/10): Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο

LIFESTYLE

Βig Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (30/10): Ποιοι είναι κοντά στην έξοδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Βig Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (30/10): Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μετά από όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

29.10.2020 | 14:00

Βig Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (30/10): Στον τάκο θα βρεθούν οριστικά οι δίδυμοι αδελφοί Βαρουξή που θα πρέπει να παλέψουν για την παραμονή τους στο Big Brother μαζί με την τιμωρημένη Μαρία και τη Σοφία Δανέζη. Η ψηφοφορία των παικτών τους έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση και όλα θα κριθούν την Παρασκευή.

Και ο λόγος είναι ότι δεν κατάφεραν να κερδίσουν το βέτο για να σωθεί ο ένας από τους δύο καθώς αυτός που το κέρδισε ήταν ο Ζακ και σύμφωνα με το spoiler του Γιάννη Πουλόπουλου στο «Ευτυχείτε»  ο παίκτης προτίμησε στρατηγικά να το κρατήσει για τον εαυτό του, καθώς μετά τον καυγά με την Άννα Μαρία θεώρησε ότι σίγουρα θα είναι υποψήφιος. Έτσι η τελική τετράδα των υποψηφίων είναι: Παναγιώτης, Χρήστος, Άννα Μαρία και Σοφία.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ζακ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ζακ μετά τον καβγά του με την Άννα Μαρία με αφορμή της προμήθειες. Ο Ζακ μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό, αποκάλυψε πως έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά της Άννας Μαρίας. «Δεν είναι αστείο να ουρλιάζει ο άλλος στο πρόσωπό σου. Αυτή η συμπεριφορά με στενοχώρησε. Με επηρέασε όλο στο σκηνικό, δεν μπορούμε ούτε χαβαλέ να κάνουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Έκρηξη από την Άννα Μαρία που ξήλωνε την πόρτα και ούρλιαζε να φύγει. Έχουμε δει την Άννα Μαρία σε αρκετά ξεσπάσματα η νέα της έκρηξη όμως άφησε τους πάντες άφωνους στο σπίτι του Big Brother. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χρήστος Μακρίδης ως νέος αρχηγός της εβδομάδας άρχισε να διαφωνεί με τις απαιτήσεις και τα αιτήματα που έφταναν στα αυτιά του από την Άννα Μαρία. Γρήγορα όμως τα σχόλια έφτασαν στα αυτιά της. Τότε η Άννα Μαρία ένιωσε τόσο αδικημένη που ξέσπασε απειλώντας πως θα αποχωρήσει οριστικά. Η Άννα Μαρία πήρε την τσάντα της ουρλιάζοντας και τρέχοντας στον κήπο προκειμένου να ξεφύγει από το ριάλιτι.

Exit mobile version