Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελιάνα Χρυσικοπούλου κορονοϊός: Παραμένω σε καραντίνα, είμαι εξαντλημένη
LIFESTYLE

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κορονοϊός: Παραμένω σε καραντίνα, είμαι εξαντλημένη

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κορονοϊός: Το πρωί της Πέμπτης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση, από το σπίτι της όπου περνάει την καραντίνα, με την Δανάη Μπάρκα

Ελιάνα Χρυσικοπούλου κορονοϊός: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι έχει κορωνοϊό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα συμπτώματα που βιώνει. Οι ερωτήσεις που δέχτηκε, μαζί με τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση, ήταν πάρα πολλές και έτσι συνεχίζει να λύνει τις απορίες τους μέσα από stories στο Instagram. Το πρωί της Πέμπτης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση, από το σπίτι της όπου περνάει την καραντίνα, με την Δανάη Μπάρκα και την εκπομπή Πάμε Δανάη από όπου θα απουσιάζει για αρκετές μέρες ακόμα. “Εγώ είμαι τυχερή γιατί το περνάω με τα ελαφριά συμπτώματα και δεν θέλω κανείς να χαλαρώνει επειδή το ακούει αυτό” ανέφερε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που έμαθε ότι νοσεί την περασμένη Κυριακή έπειτα από τεστ που έκανε καθώς είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα.

“Από άποψη πόνου, έχω έντονους πονοκεφάλους. Ειδικά τις δύο τελευταίες ημέρες, με έχουν διαλύσει και παίρνω παυσίπονα και περνάνε για πολύ λίγο” περιγράφει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. “Επίσης, είναι πολύ ενοχλητικό που δεν έχω γεύση και όσφρηση και διαβάζω ότι αυτό μπορεί να κρατήσει έως και δύο μήνες. Mπορεί να περάσει η αρρώστια και ακόμα να μην έχω γεύση και όσφρηση. Είμαι διαλυμένη πραγματικά. Είναι πολλές οι μέρες. 13 κλεισμένες, με τα παιδιά εδώ. Πυρετό δεν έχω καθόλου. Τα παιδιά δεν έχουν κολλήσει. Είναι πολύ δύσκολο με τα παιδιά στο σπίτι, γιατί είναι ούτως ή άλλως ζωηρά”.

Έχω λίγο πονοκέφαλο

“Ο ΕΟΔΥ στο πρώτο τηλεφώνημα μου είχε πει ότι παραμένουμε καραντίνα 14 ημέρες από την επαφή με το αρχικό κρούσμα και στις 14 ημέρες είστε οκ να βγείτε, αν είστε καθαροί τρεις ημέρες από συμπτώματα. Από σήμερα μέχρι την Κυριακή να μην έχω καθόλου συμπτώματα. Έχω λίγο πονοκέφαλο, δεν ξέρω αν θεωρείται σύμπτωμα ή να θεωρούμε τα βαριά συμπτώματα τον πυρετό ή τον βήχα. Σας λέω ποια είναι η οδηγία του ΕΟΔΥ. Όταν νοσείς πρέπει να κάνεις τρεις ημέρες καθαρές για να βγεις.…”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις