Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (28/10): Αυτοί είναι οι παίκτες

LIFESTYLE

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (28/10): Αυτοί είναι οι παίκτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (28/10): Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μετά από όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι του Big Brother

28.10.2020 | 14:11

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (28/10): Ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα μετά από όλα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στο σπίτι του Big Brother;

Σύμφωνα με την εκπομπή, Love It, η πρώτη παίκτρια που είναι υποψήφια προς αποχώρηση αφού έχει και ποινή από τον Μεγάλο Αδερφό είναι η Άννα Μαρία, η οποία όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του σπιτιού και να φύγει… Ποιοι είναι οι άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση όμως; Η Σοφία Δανέζη και οι δίδυμοι, ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής… στη συνέχεια θα γίνει το αγώνισμα για το βέτο και ο νικητής θα αποφασίσει ποιον από τους παραπάνω θα σώσει!

Και στην παραγωγή του Big Brother βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού

Χθες ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι το σαββατιάτικο live του J2US αναβάλλεται, λόγω κρούσματος κορονοϊού. Σήμερα ο παρουσιαστής βγήκε στον αέρα του «Ευτυχείτε» όπου εξήγησε όλα τα γεγονότα. Η Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη, αποκάλυψε ότι υπάρχει κρούσμα κορονοϊού στο Big Brother, τονίζοντας πως «φημολογείται ότι είναι περισσότερα».

«Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει, πάρα πολλά άτομα που δουλεύουν σε μια παραγωγή, όπως στο J2US, μπορεί να δουλεύουν το πρωί στον ΣΚΑΙ, μετά σε άλλη παραγωγή του Open, μετά στον ΑΝΤ1… Κυρίως οι τεχνικοί, δουλεύουν σε πολλές παραγωγές. Όταν ενημερώθηκα ότι ένας τεχνικός σε μια άλλη μεγάλη παραγωγή, όχι δική μας, έχει βγει θετικός…», είπε ο Κοκλώνης, με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακόπτει σε εκείνο το σημείο, λέγοντας: «Να το πούμε, είναι επίσημο, είναι στο Big Brother. Μάλιστα, δεν είναι ένα το κρούσμα εκεί, φημολογείται ότι είναι περισσότερα».

Exit mobile version