Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επιστρεπτέα προκαταβολή 3 πληρωμή: Πιστώνονται σήμερα 303,9 εκατ. ευρώ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστρεπτέα προκαταβολή 3 πληρωμή: Πιστώνονται σήμερα 303,9 εκατ. ευρώ

Επιστρεπτέα προκαταβολή 3 πληρωμή: Πιστώνεται σήμερα σε 7.315 δικαιούχους ποσό συνολικού ύψους 303,9 εκατ. ευρώ

Επιστρεπτέα προκαταβολή 3 πληρωμή: Πιστώνεται σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς 7.315 δικαιούχων του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ποσό συνολικού ύψους 303,9 εκατ. ευρώ. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων που έχουν λάβει την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ μέχρι σήμερα ανέρχεται σε 91.655, στους οποίους έχει καταβληθεί άμεση χρηματοδοτική ενίσχυση συνολικού ύψους 1,184 δισ. ευρώ. Οι πληρωμές του 3ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής θα συνεχιστούν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Επιπλέον, προκήρυξη για θέσεις εργασίας στην περιφέρεια Αττικής. Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 16 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών προχωρά η Περιφέρεια Αττικής. Οι προσλήψεις αφορούν σε θέσεις Κτηνιάτρων σε περιοχές της περιφέρειας Αττικής. Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά.

15 νέες συμβάσεις στο Αιγάλεω – Προθεσμία, δικαιολογητικά

Ο Δήμος Αιγάλεω για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» προχωρά στην πρόσληψη 15 ατόμων. Συγκεκριμένα, το ΑΣΕΠ ενέκρινε τη σχετική προκήρυξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν άμεσα αιτήσεις και δικαιολογητικά. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο διαγωνισμό έχουν όλοι οι υποψήφιοι, ηλικίας 18-65 ετών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις