Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητροκτόνος Ηράκλειο: Εκτός κινδύνου η αδερφή του
ΕΛΛΑΔΑ

Μητροκτόνος Ηράκλειο: Εκτός κινδύνου η αδερφή του

Μητροκτόνος Ηράκλειο: Ο 42χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβήματα σκότωσε τη μάνα του και τραυμάτισε την αδελφή του

Μητροκτόνος Ηράκλειο: Τα έντονα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας 42χρονος τον έφεραν σε κατάσταση αμόκ και κατακρεούργησε κυριολεκτικά τη μητέρα και την δίδυμη αδελφή του μέσα στο σπίτι τους στην περιοχή του Ατσαλένιου στο Ηράκλειο, ενώ στην συνέχεια φέρεται να αυτοτραυματίστηκε! Το άνευ προηγουμένου μακελειό έγινε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο δράστης, που φέρεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια φαρμάκων, κατάφερε περισσότερες από 15 μαχαιριές σε όλο το σώμα και το λαιμό της 90χρονης μητέρας του και αμέσως μετά μαχαίρωσε την αδελφή του στον τράχηλο και τα χέρια.

Οι περίοικοι άκουσαν τις κραυγές πόνου των δύο γυναικών και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου η ηλικιωμένη υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της, παρ’ όλο που οι γιατροί την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την κρατήσουν στη ζωή. Η 42χρονη κόρη και αδελφή του δράστη νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική ελαφρά τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου. Άγνωστο πώς, βρέθηκε και ο ίδιος ο δράστης αιμόφυρτος, με ένα βαθύ τραύμα στην αριστερή πλευρά του στήθους και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, με την κατάσταση του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς! Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό επεισόδιο διερευνά η Αστυνομία.

Σοκαρίστηκαν οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί βρήκαν τις δύο γυναίκες μέσα σε μια λίμνη αίματος. Διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβασαν την 85χρονη Μαρία Γ. με τη βοήθεια ενός καροτσιού, την μετέφεραν στο φορείο και την έβαλαν στο ασθενοφόρο. Ήταν ακόμα ζωντανή παρά τις 20 μαχαιριές που είχε δεχτεί από τον ίδιο της τον γιό. Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο οι γιατροί στα ΤΕΠ έδωσαν μάχη για να την σταθεροποιήσουν προκειμένου να μπει στο χειρουργείο. Η άτυχη γυναίκα δεν τα κατάφερε. Ήταν τέτοια τα χτυπήματα που είχε δεχτεί -έφερε τραύμα από μαχαίρι και στο μάτι- που δεν πρόλαβε καν να μπει στο χειρουργείο.

Άλλες τόσες μαχαιριές έχει δεχτεί και η κόρη της. Η 51χρονη βγήκε περπατώντας με την βοήθεια των διασωστών από το σπίτι και μεταφέρθηκε και εκείνη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις