alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τη Δευτέρα 26/10
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τη Δευτέρα 26/10

Ζώδια σήμερα: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Ζώδια σήμερα: Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές μιας και επεκτείνει τα συναισθήματά σου γύρω από τα επιχειρηματικά και οικονομικά θέματά σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις για πόρους, αρχεία και πληροφορίες ή και χρήματα. Μια σύγκρουση χρημάτων και εξουσίας πιθανά να υπάρξει στο μυαλό σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου πιθανά να δημιουργήσουν κάποιες ανασφάλειες ή και αμφιβολίες. Εσύ που είσαι μόνη βρες τους τρόπους και ανέβασε την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή σου, μιας και ο συναισθηματικός σου τομέας σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Ζώδια σήμερα: Ταύρος

Ξεκίνα θετικά όσο γίνεται τη μέρα σου, μιας και το πλανητικό σκηνικό σου εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις. Απόφυγε εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιβαρύνεις το κλίμα ανάμεσα σας μέρα που είναι. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί σύντομα θα απογοητευτείς με τη συνειδητοποίηση πως δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα περίμενες.

Ζώδια σήμερα: Δίδυμοι

Αν αγνοήσεις σήμερα την ανάγκη σου για προστασία της ιδιωτικής σου ζωής, ξεκούρασης και προβληματισμού σίγουρα θα επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς παραμονεύει. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να μην κάνεις καμία κίνηση και απλά να περιμένεις. Έχεις ανοίξει ήδη πολύ τα χαρτιά και την ψυχή σου, εσύ που είσαι μόνη.

Ζώδια σήμερα: Καρκίνος

Η επανεξέταση των ιδεών του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύτιμες νέες μεθόδους και μπορούν να σε κατευθύνουν ευκολότερα στους στόχους σου. Απόφυγε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και κράτα μια ουδέτερη στάση στα όσα εξελίσσονται γύρω σου. Κόντρες και εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου θα προκληθούν μόνο από εσένα, αν συνεχίσεις να προσπαθείς να του επιβληθείς. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να μείνεις μακριά από καταστάσεις που δεν εμπιστεύεσαι αρκετά.

Ζώδια σήμερα: Λέων

Οι ευθύνες και οι δεσμεύσεις σου στα εργασιακά υπενθυμίζονται και είναι μια καλή περίοδος να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να ανταμειφτείς και να αναγνωριστούν οι θυσίες και οι κόποι σου. Μην αμφισβητείς την αφοσίωση και τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου επειδή κάποιες συγκυρίες ή και αποκαλύψεις δεν τις περίμενες. Αυτήν την περίοδο είναι προτιμότερο να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στον εαυτό σου, εσύ που είσαι μόνη.

Ζώδια σήμερα: Παρθένος

Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου είναι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και είναι καλό το διάστημα που διανύεις για να επιλέξεις ή να επιδιώξεις να αυξήσεις τις γνώσεις σου γύρω από το αντικείμενο και όχι μόνο των καθημερινών υποχρεώσεων σου. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αν είχες εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο είτε νέο, είτε παλιό φαίνεται να προσγειώνεσαι ανώμαλα. Μην απογοητεύεσαι, παθαίνουμε για να μάθουμε.

Ζώδια σήμερα: Ζυγός

Αν έχεις ενοχληθεί από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση δες και τη δική του πλευρά και προσπάθησε να καλύψεις τα κενά. Έτσι ίσως να νιώσεις καλύτερα. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην λειτουργείς υπό το φόβο της αποτυχίας και ανασφάλειας. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς δυσάρεστες καταστάσεις στα καλά καθούμενα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλά θα κάνεις να το ξανασκεφτείς. Ίσως κάποια πράγματα δεν είναι απλά αποκυήματα της φαντασίας σου.

Ζώδια σήμερα: Σκορπιός

Έχεις επικεντρωθεί ιδιαίτερα στους προσωπικούς στόχους και τώρα λαμβάνεις σχόλια. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις την ανάγκη σου να στηρίξεις κάποιον. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην λες πράγματα που πιθανά να μετανιώσεις, όμως να είναι αργά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εσύ που είσαι μόνη και όχι τους άλλους.

Ζώδια σήμερα: Τοξότης

Οι καταστάσεις που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σου κυρίως απέναντι στον εαυτό σου αναδύονται και είσαι έτοιμη να φτάσεις σε μια πρόκληση. Μην αναλύεις τα πάντα με τόση σχολαστικότητα και έρχεσαι σε έντονη αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου την κατάσταση με το άτομο που σε ενδιαφέρει με τακτ και λεπτότητα.

Ζώδια σήμερα: Αιγόκερος

Αγκάλιασε τα συναισθήματά σου και απόφυγε τις εντάσεις ανάμεσα σε αυτό που θα ήθελες να κάνεις κι αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις. Εξασφάλισε ένα όμορφο και κυρίως ήρεμο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καταλάγιασε το κλίμα έντασης που επικρατεί και μην χαλάς τη μέρα σου. Αρκετά έχεις στο κεφάλι σου. Οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες είναι εξαιρετικά πολλές. Ρίξε λίγο τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου και μην γίνεσαι τόσο επικριτική.

Ζώδια σήμερα: Υδροχόος

Είναι η ώρα να τιμήσεις την ανάγκη σου για μια ασφαλή, άνετη και υποστηρικτική βάση. Μπορεί να σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που σχετίζονται με τη συναισθηματική ασφάλεια. Αν ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται απόψε λίγο γκρινιάρης δείξε κατανόηση και μην δίνεις έκταση σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν και να πληγώνεσαι. Αναμνήσεις και νοσταλγίες σου δημιουργούν θλίψη και μελαγχολία.

Ζώδια σήμερα: Ιχθείς

Είναι προτιμότερο να κρατήσεις το στόμα και τα χαρτιά σου κλειστά σήμερα. Συζητήσεις και αναλύσεις δεν χρειάζονται. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις την τάση να γίνεσαι προσβλητική, καυστική και επικριτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν εμπιστευτείς νέα πρόσωπα ζύγισε πολύ τα κατά και τα υπέρ και διαχώρισε το ψέμα από την αλήθεια.

Πηγή: Tlife, Photo:Unsplash

Δείτε ακόμη

Τα ζώδια που θα σου λένε πάντα, κατάμουτρα, την αλήθεια