Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αλλαγή πορείας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Αλλαγή πορείας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Νέο σημείο εκκίνησης στη σεζόν ψάχνουν Λεβάντε και Θέλτα που κονταροχτυπιούνται στην έδρα της πρώτης

26.10.2020 | 18:25

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Ματς με αρκετές παγίδες στο «Θεράμικα». Η Λεβάντε υποδέχεται την Θέλτα σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 2-0 από την Μπιλμπάο. Δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σε καμία περίπτωση την αντίπαλο τους και κόλλησαν για ακόμα μία φορά στο μηδέν. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη και έτσι βρέθηκαν να χάνουν εύκολα από τους αντιπάλους τους, κάτι που είναι επιτακτικό να διορθωθεί άμεσα.

Οι Λεβαντίνοι έχουν κάνει ένα κακό ξεκίνημα και έχουν τέσσερις ήττες στους πρώτους  πέντε αγώνες. Μάλιστα, οι τρεις είναι σερί και το κλίμα δεν είναι ιδανικό πλέον. Δεν έχουν ένα ξεκάθαρο πλάνο και χρειάζονται βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού τους. Απόψε, θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Βούκσεβιτς, Αϊτόρ και Φερνάντεθ.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Λείπει το γκολ

Από την άλλη, η Θέλτα ηττήθηκε με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ απέναντι στους Μαδριλένους. Δεν τα κατάφεραν και το πλήρωσαν από τους αντιπάλους τους. Έκαναν αρκετά λάθη στην άμυνα και δικαίως ηττήθηκαν. Έχουν ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα και δυσκολεύονται αρκετά στο δημιουργικό τους σκέλος.  Χαρακτηριστικό είναι, πως μόνο ο Ιάγο Άσπας έχει σκοράρει για την ομάδα. Υπάρχει η σχετική δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας και απόψε θέλουν να πετύχουν τη νίκη, που θα τους τονώσει στο ηθικό. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Αϊντού, Ούγκο Μάγιο, Βάθκεθ, Άλβαρεθ και Μπλάνκο.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο στα Γιάννινα από την άσπρη βούλα η ΑΕΚ (0-1)
Ο Αστέρας Τρίπολης 1-0 το ΟΦΗ με άγχος
Ηττες για Άρσεναν και Εβερτον, γκέλα της Γουλβς στο Μολινό
Exit mobile version