Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Για το σερί

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Για το σερί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Η Βέρντερ υποδέχεται την Χόφενχαϊμ με στόχο τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη - Με Αρμίνια η Βόλφσμπουργκ

25.10.2020 | 12:52

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται την Χόφενχαϊμ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ εκτός έδρας. Παρουσίασαν ένα κακό πρόσωπο και δεν μπορούσαν να απειλήσουν, όμως κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες αλλά πρέπει να βελτιωθούν σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού τους. Δεν υπολογίζονται οι Μοϊσάντερ, Λάνγκ, Μπάργκφερντε  Αουγκούστινσον, Σελασιρ, Φίλκγρουγκ κσι Μέβαλντ.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι της Χόφενχαϊμ έρχονται από την ήττα με 2-1 κόντρα στην Άιντραχτ. Έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ. Απόψε, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Μπάουμαν, Μπελφοντίλ, Στολτς και Ελμκιζ.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Βόλφσμπουργκ και Αρμίνια

Δύσκολη αναμέτρηση στην «Volkswagen Αρένα». Η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρας την Γκλάντμπαχ. Επιθετικά δεν μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, ενώ δύσκολα τις αξιοποιούν. Αμυντικά είναι σταθεροί και τρώνε λίγα γκολ. Απόψε, θέλουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Μπρέκαλο, Οτάβιο, Μπρούμα, Εμπαμπού, Γουίλιαμ και Πόγκρασιτς.

Από την άλλη, η Αρμίνια έρχεται από την ήττα με 1-4 κόντρα στην Μπάγερν. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων και το αποτέλεσμα φαντάζει δίκαιο. Απόψε, θέλει να μπει στον δρόμο των νικών. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Φογκλζάμερ και Σουκού.

Δείτε ακόμη:

Στο μικροσκόπιο ενόψει Γενάρη ο Γιαννούλης από τη Νάπολι
Επιστροφή το Μάρτιο η Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία
Λα Λιγκα – αγωνιστικό: Θα σέβεστε!
Exit mobile version