Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother αποχώρηση 23/10: Η ανατροπή στην ψηφοφορία
LIFESTYLE

Big Brother αποχώρηση 23/10: Η ανατροπή στην ψηφοφορία

Big Brother αποχώρηση 23/10: Ο Παναγιώτης Βαρουξής "έσωσε" τον αδερφό του, Χρήστο, κάνοντας χρήση του βέτο, μια κίνηση που τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση. Ποιοι είναι οι τελικοί υποψήφιοι.

Big Brother αποχώρηση 23/10: Στο επεισόδιο του Big Brother που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (21/10), οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη, με στόχο να τον διώξουν από το σπίτι. Η διαδικασία της ψηφοφορίας έγινε πριν μάθουμε ποιος παίκτης θα κερδίσει το βέτο κι αν θα σώσει κάποιον παίκτη, μιας και οι κανόνες άλλαξαν μετά από ανακοίνωση του “Μεγάλου Αδερφού”. Έκπληξη αποτέλεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, με τις Χριστίνα και Ραΐσα να βρίσκονται υποψήφιες προς αποχώρηση για πρώτη φορά, μαζί με το Χρήστο Βαρουξή, ο οποίος ήταν υποψήφιος και την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Πέμπτης (22/10) όλα ανατράπηκαν, αφού νικητής της δοκιμασίας για το βέτο ήταν ο Παναγιώτης Βαρουξής που αποφάσισε να “σώσει” τον αδερφό του από την διαδικασία αποχώρησης. Για να προκύψει και ο τρίτος υποψήφιος έπρεπε να ανατρέξουν στον επόμενο παίκτη με τις πιο πολλές αρνητικές ψήφους. Στην προκειμένη περίπτωση ισοψηφούσαν ο ίδιος ο Παναγιώτης και η Ραμόνα Μοροσάνου. Μετά την ανατροπή αυτή, οι δυο τους βρέθηκαν να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, μαζί με την Ραΐσα και την Χριστίνα.

Big Brother: Πώς αντέδρασαν οι παίκτες όταν ενημερώθηκαν για την έξαρση του κορονοϊού

Βάρυνε το κλίμα στο επεισόδιο της Πέμπτης στο Big Brother, οταν η παραγωγή αποφάσισε έπειτα από δύο μήνες να ενημερώσει τους παίκτες σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο Big Brother ανέφερε ενδεικτικά πόσα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη, πόσα είναι τα συνολικά και πόσοι οι νεκροί, ενώ ακόμα διαβεβαίωσε τους έκπληκτους παίκτες πως οι οικογένειές τους είναι υγιείς.

“Στις 29 Αυγούστου, την ημέρα που μπήκατε στο σπίτι του Big Brother, τα συνολικά κρούσματα στην Ελλάδα ήταν λιγότερα από 10.000, ενώ είχαμε 260 θανάτους. Σήμερα τα κρούσματα έχουν φτάσει 27.334. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη είχαμε 865 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ ο αριθμός των θυμάτων έχουν διπλασιαστεί. Έχουμε δηλαδή πάνω από 520 θανάτους. Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση σε όλη τη χώρα. Σε τοπικό Lockdown έχει τεθεί η Καστοριά και η Κοζάνη και σε συναγερμό βρίσκονται Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βοιωτία, Λάρισα και Γιάννενα. Ο Big Brother έχει επικοινωνήσει με τις οικογένειές σας και είναι όλοι καλά”, είπε χαρακτηριστικά ο Big Brother.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις