Αθήνα

°C

Παρασκευή

25

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καμπανάρος αυτοκτονία: Η προσωπική ιστορία της Κατερίνας Καινούργιου
LIFESTYLE

Καμπανάρος αυτοκτονία: Η προσωπική ιστορία της Κατερίνας Καινούργιου

Καμπανάρος αυτοκτονία: Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως τις τελευταίες εβδομάδες μίλαγε μαζί του για ένα προσωπικό της θέμα και όταν άκουσε την είδηση πως αυτοκτόνησε σοκαρίστηκε.

Καμπανάρος αυτοκτονία: Η είδηση πως ο Δημήτρης Καμπανάρος, διευθυντής του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο. Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν «δυνατό» άνθρωπο, ο οποίος λύγισε από την πίεση του κορωνοϊού. Ο ίδιος ήταν ορκισμένος «εχθρός» του. Είχε βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να μην παρεισφρήσει ο ιός μέσα στη δομή του. Μια μονάδα που δημιούργησε στο όνομα της γιαγιάς του, Άρτεμις.

Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως τις τελευταίες εβδομάδες μίλαγε μαζί του για ένα προσωπικό της θέμα και όταν άκουσε την είδηση πως αυτοκτόνησε σοκαρίστηκε. «Εδω και δυο εβδομάδες έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου και μιλούσαμε συνέχεια με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μου εξηγούσε τα πάντα για τα γηροκομεία να με βοηθήσει. Μέχρι προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα, με ρώταγε τι έγινε τελικά. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Ζούσε για αυτό, για να βοηθάει ηλικιωμένους ανθρώπους» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη
«Κόλλησα κορονοϊό, απέτυχα σαν καπετάνιος» -Το σπαρακτικό σημείωμα του Καμπανάρου λίγο πριν το τραγικό φινάλε
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις