Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης
ΕΛΛΑΔΑ

Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης

Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Τέλος στη ζωή του έδωσε ο ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα.

Γηροκομείο Άγιος Στέφανος: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης γηροκομείου της Αττικής, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, όπου είχαν εμφανιστεί κρούσματα κορονοϊού. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο κορονοϊός εμφανίστηκε σε δύο εργαζόμενες και μία γυναίκα που ζούσε στο γηροκομείο.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN, ο 41χρονος άνδρας είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε με καραμπίνα και να άφησε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που διέπραξε το απονενοημένο. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται από την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι στον οίκο ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα μετά από rapid test τα οποία διενήργησε ο ΕΟΔΥ, που εκλήθη μετά από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη. Στα τεστ υποβλήθηκαν τόσο το προσωπικό, όσο και οι φιλοξενούμενοι στη μονάδα. Αρχικά την περασμένη Πέμπτη εντοπίστηκε θετική μια εργαζόμενη που ήταν ασυμπτωματική. Τεστ επαναλήφθηκαν τη Δευτέρα και σε αυτά διαπιστώθηκε ότι θετικοί στον κορονοϊό ήταν ακόμη μια εργαζόμενη, καθώς και μια 87χρονη που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς.

Δείτε ακόμα:

Συναγερμός στον Άγιο Σάββα – Σε καραντίνα μια πτέρυγα

Rapid tests στην πλατεία Νέας Σμύρνης

Χίλια πεντακόσια ράπιντ τεστ στο ΑΧΕΠΑ μετά τα 10 κρούσματα στο προσωπικό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις