Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ανάσα η Σάλκε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ανάσα η Σάλκε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου και αναζητά νίκη ζωής - Με την Αϊντραχτ εντός έδρας η Κολωνία

18.10.2020 | 14:30

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται η 4η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Η Κολωνία υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 3-1 κόντρα στην Μπορούσια Γκλάντμπαχ. Επιθετικά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι αξιόλογο, ενώ αμυντικά ήταν ασταθείς και έκαναν αρκετά λάθη. Θέλουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται  οι Φόλοντερ, Ντούντα, Έκτορ και Κάιντς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Άντερσον και Χέγκερ.

Από την άλλη, η Άιντραχτ νίκησε 2-1 την Χόφενχαϊμ. Έκανε μέτρια εμφάνιση, ωστόσο πέτυχε το θετικό αποτέλεσμα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή. Χρειάζεται βελτίωση στην τελική προσπάθεια και απόψε θέλει να συνεχίσει τις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Άκε, Κόστιτς και Βίλεμς.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Σάλκε και Ουνιόν

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Σάλκε υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου. Οι «βασιλικοί μπλε»  έρχονται από την βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 κόντρα στην Λειψία. Έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα την σεζόν και έχουν τρείς ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της ομάδας και απόψε θέλουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Φέρμαν, Σέρνταρ και Καμπάκ.

Από την άλλη, η Ουνιόν Βερολίνου προέρχεται από ευρεία νίκη, 4-0 την Μάιντς. Εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έκανε και έφτασε εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα και τη μεγάλη διαφορά στο σκορ. Αμυντικά είναι εξαιρετική και απόψε θέλει να συνεχίσει το σερί με νίκες που καταγράφει. Μοναδικοί απόντες που αναφέρονται είναι οι  Σλότερμπεκ και Ούτζα.

Δείτε ακόμη:

Κυνήγι νυχτερίδας με …τορπίλες στο ‘Μαδριγάλ’
Σε τέσσερα μέτωπα οι “μάχες” στην Αγγλία
“Μισή” στο Ούντινε η Πάρμα
Exit mobile version