Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πέταξε πέτρα σε σχολικό: Ένα εξοργιστικό περιστατικό
ΕΛΛΑΔΑ

Πέταξε πέτρα σε σχολικό: Ένα εξοργιστικό περιστατικό

Πέταξε πέτρα σε σχολικό: Από τη θραύση του τζαμιού, πετάχτηκαν τα κομμάτια και τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά δύο κοριτσάκια 4 χρόνων που κάθονταν στο πίσω μέρος του Σχολικού!

Πέταξε πέτρα σε σχολικό: Έχασε, λέει το τρένο για Αθήνα και πάνω στα νεύρα του, λίγο έλειψε να προκαλέσει μακελειό με ανύποπτα παιδάκια, που μέσα στο σχολικό τους, πήγαιναν πήγαιναν στον Παιδικό Σταθμό! Άρπαξε μία πέτρα και την εκσφενδόνισε στο πίσω τζάμι του διερχόμενου σχολικού λεωφορείου, στο οποίο επέβαιναν δέκα εννέα παιδάκια, η συνοδός τους και ο οδηγός.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Από τη θραύση του τζαμιού, πετάχτηκαν τα κομμάτια και τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά δύο κοριτσάκια 4 χρόνων που κάθονταν στο πίσω μέρος του Σχολικού! Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τα μικρά να φωνάζουν και να κλαίνε καθώς ανύποπτα όπως ήταν, είδαν τις συμμαθήτριές τους με αίματα. Επί τόπου έφθασε η Αστυνομία και ασθενοφόρο. Τα κοριτσάκια από το Σχολικό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά τους που ήταν ευτυχώς ελαφρά.

Μετά από μία ώρα, τα παρέλαβαν από το νοσοκομείο οι γονείς τους για να τα ηρεμήσουν στο σπίτι. Όσο κι αν οι σκηνές φαίνονται απίστευτες, ξετυλίχθηκαν στη Λιβαδειά. Ο δράστης, που όπως διαπιστώθηκε πέταξε την πέτρα πάνω σε μοτοσικλέτα και εκείνη την ώρα φορούσε κράνος, με τη θραύση του τζαμιού και μέσα στον πανικό διέφυγε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Ολόκληρη η Διεύθυνση Φθιώτιδας τέθηκε σε συναγερμό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Δεν ήξεραν με ποιον είχαν να κάνουν και αν το περιστατικό επαναληφθεί. «Η ταυτοποίηση και ο εντοπισμός του δράστη», ανακοίνωσε η Αστυνομία «αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή πρωταρχική προτεραιότητα και επετεύχθη μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που συλλέχθηκαν με μεθοδικότητα». Ειδική ομάδα βρήκε από τα βίντεο τη μοτοσικλέτα. Ανήκε σε κάτοικο της περιοχής. Ο αδελφός του ομολόγησε ότι εκείνος την οδηγούσε την ώρα της επίθεσης. Καθώς, αμέσως μετά την πράξη κατευθύνθηκε στην Αθήνα και μέχρι να επιστρέψει είχε περάσει το Αυτόφωρο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για ποιο λόγο προέβη σ’ αυτή την ενέργεια, φέρεται να απάντησε ότι «εκνευρίστηκε επειδή έχασε το τρένο για Αθήνα και πέταξε την πέτρα στο πρώτο αυτοκίνητο που περνούσε»! Πληροφορίες της Αστυνομίας ανέφεραν, ότι ο δράστης αντιμετωπίζει κάποια ψυχολογικά προβλήματα και πιθανόν η εισαγγελική Αρχή μεριμνήσει να γίνει εξέταση από ειδικό.

Εικόνες αρχείου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις