Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “X” το Friendly Derby

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: “X” το Friendly Derby

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Πρέμιερ Λιγκ - αγωνιστικό: Εβερτον-Λίβερπουλ ισόπαλες 2-2 - Χοντρή ζημιά ο Φαν Ντάικ, ακυρώθηκε γκολ των Reds με VAR στο 95’ - Νίκες για το "Manchester Duo"

17.10.2020 | 23:52

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Φοβερό παιχνίδι στο «Γκούντισον Παρκ»! Η Έβερτον ήρθε ισόπαλη στο 2-2 με την Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μερσεσάιντ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους «κόκκινους» να παίρνουν το προβάδισμα με το καλημέρα σας. Στο 3’ ο Μανέ έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα είχαν μια σημαντική απώλεια καθώς ο Φαν Ντάικ έπαθε ρήξη χιαστού. Τα «ζαχαρωτά» απάντησαν αμέσως, αφού στο 19’ ο Κιν έκανε το 1-1. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ πριν το ημίχρονο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο β’ μέρος το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Στο 72’ ο Σαλάχ έκανε το 1-2. Όμως, η Έβερτον είχε και σε αυτό απάντηση. Στο 81’ ο Κάλβερτ Λιούιν έκανε το 2-2. Έτσι,  το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο. Στο 90’ ο Ριτσάρλισον αποβλήθηκε. Ενώ, δύο λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ πέτυχε γκολ με τον Χέντερσον. Ο διαιτητής το ακύρωσε ως οφσάιντ μετά από παρέμβαση του VAR. Μία απόφαση, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Πρέμιερ Λιγκ – αγωνιστικό: Οριακή μεν, μεγάλη νίκη δε

Μεγάλη νίκη και για την Μάντσεστερ Σίτι! Οι «πολίτες» νίκησαν 1-0 την Άρσεναλ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγάνε το γρήγορο γκολ, το οποίο, πέτυχαν τελικά στο 23’. Ο Στέρλινγκ έκανε το 1-0. Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά και προσπάθησαν να σκοράρουν. Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και υπήρχαν αρκετές φάσεις. Όμως δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι, αφού ήταν αρκετά άστοχες και οι δύο ομάδες.

Στα άλλα παιχνίδια της βραδιάς, η Τσέλσι έμεινε ισόπαλη στο 3-3 κόντρα στην Σαουθάμπτον (Βέρνερ 15’,28’, Χάβερτζ 59’ – Ίνγκς 43’, Άνταμς 57’, Βέστεργκαρντ 93’). Ενώ, η Νιούκαστλ ηττήθηκε με 1-4 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σο 2’ (αυτγκ) – Μαγκουάιρ 23’, Φερνάντες 86’, Βαν-Μπισάκα 90’, Ράσφορντ 96’).

Δείτε ακόμη:

Ματαιώθηκε οριστικά το γκραν πρι του Βιετνάμ, 17 οι φετινοί αγώνες
Σκέψεις Τσεφέριν για Φάιναλ 4 στο Τσάμπιονς Λιγκ
Σίγουρος για την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ
Exit mobile version