Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

07

Οκτωβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3 – αιτήσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα – Μέχρι πότε
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3 – αιτήσεις: Άνοιξε η πλατφόρμα – Μέχρι πότε

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3 - αιτήσεις: Η καταβολή της ενίσχυσης στους πρώτους δικαιούχους θα ξεκινήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 3 – αιτήσεις: Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα η εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “myBusinessSupport” (www.aade.gr/mybusinesssupport), της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσω της οποίας οι επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει οριστική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον 3ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής καλούνται να υποβάλουν αίτηση χορήγησης της χρηματοδοτικής ενίσχυσης. Η προθεσμία υποβολής της αίτησης για τη χορήγηση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ΙΙΙ λήγει τη Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020.

Η καταβολή της ενίσχυσης στους πρώτους δικαιούχους θα ξεκινήσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. Συνολικά, η διαθέσιμη χρηματοδότηση από τον 3ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ανέρχεται στα 1,5 δισ. ευρώ, ενώ 174.027 επιχειρήσεις έχουν καταθέσει οριστική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορίες των δικαιούχων, ο τρόπος προσδιορισμού του ύψους της ενίσχυσης και οι σχετικές διαδικασίες έχουν καθοριστεί με την Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΓΔΟΥ 233/10-10-2020 (ΦΕΚ 4471/Β΄/11-10-2020).

Δείτε ακόμα:

Ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης

«Εξοικονομώ-Αυτονομώ» 2020: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Βρούτσης: Οι δέσμες μέτρων που υλοποιήσαμε αποδίδουν

Τι θα γίνει με τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις