Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 3 αποχώρηση 12/10: Το φαβορί που έφυγε και η αηδιαστική φωτογράφιση
LIFESTYLE

GNTM 3 αποχώρηση 12/10: Το φαβορί που έφυγε και η αηδιαστική φωτογράφιση

GNTM 3 αποχώρηση 12/10: Φέτος το ριάλιτι δείχνει να… ξεφεύγει από τα τετριμμένα, καθώς μετά την γυμνή φωτογράφηση που συζητήθηκε, ήρθε αυτή με τα ζωύφια

GNTM 3 αποχώρηση 12/10: Καταιγιστικά ήταν τα αρνητικά σχόλια για το τελευταίο επεισόδιο στο GNTM 3 και την φωτογράφιση των διαγωνιζομένων. Οι παίκτες του ριάλιτι μόδας, κλήθηκαν να ποζάρουν έχοντας στο πρόσωπό τους ζωύφια όπως κατσαρίδες και σκουλήκια (μεταξύ άλλων), γεγονός που σόκαρε και εξόργισε όσους παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο. Πολλοί αναρωτήθηκαν ποιο ήταν το νόημα να γίνει μία τέτοια φωτογράφιση, ενώ άλλοι χαρακτήρισαν το ριάλιτι… χειρότερο και από το Big Brother. Φέτος το ριάλιτι δείχνει να… ξεφεύγει από τα τετριμμένα, καθώς μετά την γυμνή φωτογράφηση που συζητήθηκε, ήρθε αυτή με τα ζωύφια στα πρόσωπα των μοντέλων, που μόνο άνετα δεν μπορούσαν να νοιώσουν σε αυτό το κόνσεπτ, το οποίο ανέλαβε να φωτογραφίσει ο Απόστολος Κουκουσάς. Από την δοκιμασία αυτή βγήκε και ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι και ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας.

https://twitter.com/Kikiraft/status/1315731276683530240?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1315731276683530240%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftwitter-krazei-gntm-3-fotografisi-katsarides

https://twitter.com/kathymrkn/status/1315731486528753669?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1315731486528753669%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Ftwitter-krazei-gntm-3-fotografisi-katsarides

Οι διαγωνιζόμενοι… χάρηκαν την αποχώρηση του Πέτσα

Αυτός που ωστόσο απογοήτευσε την κριτική επιτροπή, ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος χρειάστηκε να φωτογραφηθεί με κατσαρίδες στο πρόσωπό του. Οταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε πως ο Σήφης, ο έτερος υποψήφιος για αποχώρηση, θα μείνει στο παιχνίδι, έβαλε τα κλάματα και έτρεξε να την αγκαλιάσει, ενώ οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους πανηγύρισαν την αποχώρηση του Παναγιώτη και… δεν το έκρυψαν, ιδιαίτερο ο Εμιλιάνο, ο οποίος έβγαλε και… κραυγή πανηγυρισμού.

Δεν είχε πολλές συμπάθειες όπως αποδείχθηκε στο ριάλιτι, με εξαίρεση την Ρασέλ η οποία πήγε και τον αγκάλιασε.

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση του Παναγιώτη Πέτσα μετά την αποχώρηση

Ο Παναγιώτης Πέτσας στην πρώτη του δημοσίευση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μοντέλων έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «I’M BACK. #gntm3 Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και μου έμαθαν τόσα πράγματα. Το @gntmgr τελείωσε αλλά το παιχνίδι τώρα αρχίζει».

GNTM 3: Εξαλλη η Ζενεβιέβ με τις γυναίκες του ριάλιτι

Πριν την φωτογράφηση που θα έκρινε την επόμενη αποχώρηση του GNTM 3, οι γυναίκες του διαγωνισμού τα «άκουσαν» από τη Ζενεβιέβ για τις επιδόσεις τους. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 συγκεντρώθηκαν σε έναν εξωτερικό χώρο και απέναντι στον Δημήτρη Σκουλό, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Γιώργο Καράβα. Ο τελευταίος, ως coach των παικτών, ανακοίνωσε στους συναδέλφους του στο ριάλιτι τον νικητή του Challenge που έγινε την προηγούμενη ημέρα στο GNTM 3.

Όπως ανακοίνωσε, παρότι το προϊόν ήταν μια μάσκα ενυδάτωσης, εκείνος που τα κατάφερε καλύτερα ήταν και πάλι άνδρας και συγκεκριμένα ο Δημοσθένης. Η επίδοση των ανδρών του GNTM 3 φαίνεται πως επισκίασε για μια ακόμη φορά τις γυναίκες αντίπαλες με αποτέλεσμα η Ζενεβιέβ να βγει από τα ρούχα της. Μια αντίδραση που σαφέστατα δεν αποτελεί έκπληξη για την κριτή, που βγαίνει συχνά εκτός εαυτού.

Ακούγοντας τον Γιώργο Καράβα, η Ζενεβιέβ αντέδρασε έντονα. «Κορίτσια, τι φάση;! Ξυπνήστε, γιατί πραγματικά σας έχουν πάρει τα σώβρακα, από πλατό σε πλατό είναι νικητές και δεν το έχω πιάσει αυτό;» είπε. Άλλωστε μέχρι αυτή τη στιγμή, μόνο γυναίκες βρίσκονται στη λίστα των παικτών του GNTM 3 που έχουν αποχωρήσει. Απευθυνόμενη στις γυναίκες του GNTM 3, η κριτής του παιχνιδιού συνέχισε: «Είστε ανταγωνιστές όλοι μεταξύ σας; Κέρδισε μάσκα ομορφιάς άνδρας και ο Τσουνάμης;», με τους παίκτες να γελούν καθώς προέφερε λάθος το όνομα του διαγωνιζόμενου.

Η Ζενεβιέβ εξήγησε πως θεωρεί πως οι διαγωνιζόμενες στο GNTM 3 είναι από τις πιο ωραίες στο ριάλιτι, αλλά δεν βλέπει την ανάλογη κινητοποίηση από μέρους τους. «Είναι η πρώτη χρονιά που έχω το πιο ωραίο υλικό σε πρόσωπα και σε σώματα γυναικών και σας πάνε, να μην πω, πώς» είπε στις παίκτριες του GNTM 3.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις