Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ραπτόπουλος Φύσσα: Το σχόλιο για την αποζημίωση, οι αντιδράσεις και η απάντηση
ΕΛΛΑΔΑ

Ραπτόπουλος Φύσσα: Το σχόλιο για την αποζημίωση, οι αντιδράσεις και η απάντηση

Ραπτόπουλος Φύσσα: Ο Κώστας Ραπτόπουλος αναφέρθηκε στη Μάγδα Φύσσα και τον θάνατο του γιου της, Παύλου

Ραπτόπουλος Φύσσα: Μία εβδομάδα μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και το ξέσπασμα της Μάγδας Φύσσας για τη δικαίωση του γιου της, Παύλου, ένα σχόλιο που ακούστηκε στην αθλητική εκπομπή από τον Κώστα Ραπτόπουλο, προκαλεί αντιδράσεις.  Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Ή στην Α’ ή στη Β’ όλοι παν για τη Μαρμίτα”, στο κανάλι Europe 1 της Θεσσαλονίκης, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής σχολίασε τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κ. Φύσσα λέγοντας: “Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Παύλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…”.

Τα σχόλιά του προκάλεσαν αντιδράσεις από τα μέλη του πάνελ της εκπομπής, που του είπαν ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για αυτά που λέει, όμως ο Κώστας Ραπτόπουλος συνέχισε στο ίδιο ύφος κάνοντας και συγκρίσεις με τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Το πάνελ και πάλι αντέδρασε και του είπε ότι οι δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικές, όμως ο ίδιος συνέχισε απτόητος λέγοντας “τα ίδια είναι”.

“Γιατί να χαρεί η μάνα, επειδή θα πάει ο Ρουπακιάς μισό χρόνο φυλακή; Για τα 800 χιλιάρικα έγινε θέμα. Άλλων μάνες δεν πήραν λεφτά από το κράτος. Αν με σκοτώσει εμένα ένας δεξιός, δε θα πάρει 800 χιλιάρικα η μάνα μου. Και λέτε μετά ο Ραπτόπουλος καπιταλιστής. Ε, βέβαια, εγώ δε θα ζήσω;”, κατέληξε.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο, από το 18.24”.
Η απάντηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις