Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου γάμος: Οι 3 φωτογραφίες που ανέβασε ο πατέρας της
LIFESTYLE

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου γάμος: Οι 3 φωτογραφίες που ανέβασε ο πατέρας της

Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου γάμος: To πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Ζουγανέλης, ανέβασε τρεις φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του

Ελεονώρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου γάμος: Πανευτυχής και περήφανος μπαμπάς είναι φυσικά ο Γιάννης Ζουγανέλης που παρέδωσε το «κοριτσάκι του», όπως χαρακτηριστικά είπε, στον δικηγόρο και γαμπρό του Σπύρο Δημητρίου. Κι ενώ είδαμε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο κουμπάρος του ζευγαριού, η κουμπάρα Σάννυ Μπαλτζή αλλά και η ίδια η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν είχε ανεβάσει κάποια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram. To πρωί της Δευτέρας λοιπόν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ανέβασε τρεις φωτογραφίες από τον γάμο της κόρης του. Σε αυτές βλέπουμε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη σε τρεις ξεχωριστές πόζες, στις οποίες φοράει το νυφικό της, δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Από τις φωτογραφίες πάντως προκύπτει ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ντύθηκε νύφη στο σπίτι του γαμπρού στις Σπέτσες. Νωρίτερα ο Γιάννης Ζουγανέλης σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή εκπομπή Ευτυχείτε έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το γάμο της κόρης του Ελεωνόρας Ζουγανέλη: «Είμαι πολύ ευτυχής και χαρούμενος γιατί καμάρωσα την κόρη μου νυφούλα με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εκτιμώ. Θέλω να ζήσουν με αγάπη, αλληλοσεβασμό, έρωτα και πίστη στη ζωή… Το βλέπω ότι τα έχουν και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Φυσικά συγκινούμαι. Δεν μπορείς να μην συγκινηθείς όταν βλέπεις ότι η ζωή συνεχίζεται με έναν τέτοιο τρόπο. Δεν μπορώ να μείνω αδιάφορος από τέτοιες καταστάσεις…Εύχομαι να γίνω σύντομα παππούς», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου

10 Οκτωβρίου του 2020, ήταν η μέρα που η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να ανοίξουν το πιο όμορφο κεφάλαιο της κοινής ζωής τους. Το ραντεβού δόθηκε στις τρεις το μεσημέρι στο γραφικό και παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά. Το ζευγάρι κατέφθασε με καΐκι στο χώρο του μυστηρίου, με τον γαμπρό να φτάνει πρώτος και τη νύφη να ακολουθεί λίγη ώρα αργότερα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, κατέβηκε από το καΐκι με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, όπως άλλωστε είθισται, και ακολούθησε το μονοπάτι προκειμένου να συναντήσει τον άνδρα των ονείρων της. Φορώντας ένα ρομαντικό νυφικό, που αναδείκνυε άψογα το μπούστο της και ένα υπέροχο πέπλο, η αγαπημένη τραγουδίστρια κατέβηκε από το καΐκι λάμποντας πραγματικά από ευτυχία.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους, ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα, η Μαργαρίτα Μάτσα και η Κατερίνα Παπαδοπούλου. Δες εδώ φωτογραφίες. Μπορεί ο κορονοϊός να εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, όμως το ζευγάρι είχε φροντίσει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας.  Αμέσως μετά το τέλος του γάμου, στήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με το νεόνυμφο ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο του χορό με ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι. Αμέσως μετά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις