Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor spoiler (9/10): Τo επεισοδιακό cocktail party
LIFESTYLE

The Bachelor spoiler (9/10): Τo επεισοδιακό cocktail party

The Bachelor spoiler (9/10): Οι διαμάχες στη βίλα παίρνουν φωτιά κατά τη διάρκεια του cocktail party και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου

The Bachelor spoiler (9/10): Από τη στιγμή που τελείωσε το χτεσινό επεισόδιο του ”The Bachelor” και προβλήθηκε το τρέιλερ του επόμενου, δεν υπάρχουν λόγια για τον ερωτισμό και τις εκρήξεις που βλέπουμε στο ένα λεπτό που διαρκεί αυτό το μικρό sneak.

Μία βόλτα με ένα ιστιοπλοϊκό και η απρόσμενη διεκδίκηση της Μαρίνας, κάνει ορισμένες κοπέλες να βγουν από τα ρούχα τους. Η αντιζηλία και οι διαμάχες στη βίλα παίρνουν φωτιά κατά τη διάρκεια του cocktail party η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Η Τελετή των Ρόδων θα τιναχτεί στον αέρα.

Το ατύχημα με την Σία

Εντωπωσίασαν τα πλάνα που προβλήθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι από το ατύχημα που είχε η Σία κατά τη διάρκεια του προσωπικού της ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Ο Παναγιώτης επέλεξε τη Σια, στο χθεσινό επεισόδιο του ”The Bachelor”, για να περάσει μαζί του λίγο χρόνο παραπάνω. Ο νεαρός εργένης και η Σία πήγαν σε ειδυλλιακό μέρος, βούτηξαν στη θάλασσα, έκαναν scuba diving και βιώσαν μοναδικές στιγμές.

Η μελαχρινή παίκτρια βρέθηκε με τον πρωταγωνιστή του «Bachelor» στην παραλία, ωστόσο, μία κράμπα στο δεξί της πόδι την ανάγκασε να μείνει ξαπλωμένη, ούτως ώστε να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από τον νεαρό άνδρα. Ωστόσο, τα πλάνα που τράβηξε ο κάμεραμαν ήταν λίγο… τραβηγμένα, αλλά και παράλληλα αποκαλυπτικά, με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η τηλεθέαση, μιας και η Σία έδειξε, άθελά της, περισσότερα απ’ όσα χρειαζόταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις