Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννης Τσιμιτσέλης θέατρα: Το ξέσπασμα του ηθοποιού
LIFESTYLE

Γιάννης Τσιμιτσέλης θέατρα: Το ξέσπασμα του ηθοποιού

Γιάννης Τσιμιτσέλης θέατρα: «Τα είχαμε όλα στο ελληνικό θέατρο μας ήρθε και ο COVID-19 να Μας βάλει όλους στην οικονομική εντατική !!!!», αναφέρει μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός

Γιάννης Τσιμιτσέλης θέατρα: Την αγωνία και την αγανάκτησή του εκφράζει με ανάρτησή του στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης o Γιάννης Τσιμιτσέλης. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός ξεσπά για τα μέτρα της κυβέρνησης για τα θέατρα, καθώς και για τον μειωμένο αριθμό θεατών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ εκφράζει και την αγωνία του για τη δουλειά του ηθοποιού.

«Προς κύριο Τσιοδρα ,Χαρδαλιά και κυρία Μενδώνη και κυβέρνηση και κράτος και χώρα, σε μια χώρα που από το 2009 τουλάχιστον περνάει μια απίστευτη κρίση και τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν. Τα είχαμε όλα στο ελληνικό θέατρο μας ήρθε και ο COVID-19 να Μας βάλει όλους στην οικονομική εντατική !!!! Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πλέον υπερκορεσμενο χιλιάδες ηθοποιοί βιοπορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το θέατρο και λίγοι είναι οι τυχεροί που έχουν τηλεοπτική στέγη (ένας από αυτους είμαι και εγώ ). Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αυτοί οι συνάδελφοι που από τον προηγούμενο Μάρτιο είναι άνεργοι !!!», γράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

View this post on Instagram

Προς κύριο Τσιοδρα ,Χαρδαλιά και κυρία Μενδώνη και κυβέρνηση και κράτος και χώρα Σε μια χώρα που από το 2009 τουλάχιστον περνάει μια απίστευτη κρίση και τρώει τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν Τα είχαμε όλα στο ελληνικό θέατρο μας ήρθε και ο COVID-19 να Μας βάλει όλους στην οικονομική εντατική !!!! Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πλέον υπερκορεσμενο χιλιάδες ηθοποιοί βιοπορίζονται αποκλειστικά και μόνο από το θέατρο και λίγοι είναι οι τυχεροί που έχουν τηλεοπτική στέγη (ένας από αυτους είμαι και εγώ ) Ειλικρινά δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αυτοί οι συνάδελφοι που από τον προηγούμενο Μάρτιο είναι άνεργοι !!! Όλοι είχαμε την ελπίδα ότι το κακό πέρασε και ότι αυτό το χειμώνα θα ανοίξουν τα θέατρα κανονικά έστω και με μειωμένο αριθμό θεατών Αυτό όμως δεν συμβαίνει !!! Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την λειτουργία των θεάτρων δεν είναι βιώσιμα για καμία παραγωγή Δεν γίνεται κανένα θέατρο να επιβιώσει με τόσους λίγους θεατές !!!! ΠΡΕΠΕΙ τα θέατρα να ανοίξουν με πληρότητα που να μπορεί να συντηρήσει παραγωγή και ηθοποιούς Δεν ζητάω ανοσία της αγέλης Ζητάω μέτρα και υποχρεώσεις για την ασφαλή λειτουργία και την υγεία των θεατών αλλά και την οικονομική υγεία των θεάτρων !!!!!!!!!!!!!!!!!

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on

Τα μέτρα δεν είναι βιώσιμα

« Όλοι είχαμε την ελπίδα ότι το κακό πέρασε και ότι αυτό το χειμώνα θα ανοίξουν τα θέατρα κανονικά έστω και με μειωμένο αριθμό θεατών. Αυτό όμως δεν συμβαίνει !!!Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την λειτουργία των θεάτρων δεν είναι βιώσιμα για καμία παραγωγή Δεν γίνεται κανένα θέατρο να επιβιώσει με τόσους λίγους θεατές !!!! ΠΡΕΠΕΙ τα θέατρα να ανοίξουν με πληρότητα που να μπορεί να συντηρήσει παραγωγή και ηθοποιούς. Δεν ζητάω ανοσία της αγέλης Ζητάω μέτρα και υποχρεώσεις για την ασφαλή λειτουργία και την υγεία των θεατών αλλά και την οικονομική υγεία των θεάτρων !!!!!!!!!!!!!!!!!», καταλήγει ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις