Λευκός Οίκος κορονοϊός: Το εξώφυλλο του TIME για τα κρούσματα

ΚΟΣΜΟΣ

Λευκός Οίκος κορονοϊός: Το εξώφυλλο του TIME για τα κρούσματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Περιοδικό TIME εξώφυλλο: Το αμερικανικό περιοδικό εστιάζει στην εξάπλωση του κορoνοϊού στον Λευκό Οίκο μετά τον εντοπισμό δεκάδων κρουσμάτων

09.10.2020 | 10:02

Περιοδικό TIME εξώφυλλο: O Λευκός Οίκος και από πάνω ένα σύννεφο κορονοϊού. Αυτό είναι το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Time που θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου. Πιο επίκαιρο παρά ποτέ, το περιοδικό δείχνει το βαρύ επιδημιολογικό φορτίο στον χώρος εργασίας του προέδρου των ΗΠΑ, μετά τα δεκάδες κρούσματα κορoνοϊού που εντοπίστηκαν εκεί.

Η εξάπλωση του κορoνοϊού στον Λευκό Οίκο μαρτυρά, αν μη τι άλλο, την έλλειψη ενός οργανωμένου πλαισίου προστασίας και την απειθαρχία ως προς την τήρηση των μέτρων, παρά τα συνεχή τεστ που διενεργούνταν σε αξιωματούχους. Μάλιστα, το «σύννεφο» κορονοϊού είναι τόσο μεγάλο που καλύπτει και το λογότυπο του αμερικανικού περιοδικού. Υπενθυμίζεται ότι στο τεύχος του Αυγούστου, ο Τραμπ είχε εμφανιστεί σε μια θάλασσα γεμάτη κορονοϊό να προσπαθεί να φτάσει κολυμπώντας στον Λευκό Οίκο.

Τραμπ: Από ιστό εμβρύου τα κύτταρα της θεραπείας

Κύτταρα από ιστό εμβρύου φέρεται να περιείχε η «θεραπεία» που έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με τους New York Times.

Ο Τραμπ δέχθηκε τη θεραπεία αντισωμάτων, η οποία φαίνεται πως τον ευνόησε και συνέβαλε στην ανάκαμψη του οργανισμού του, μετά το ισχυρό σοκ που είχε υποστεί από το κτύπημα της Covid-19. Το κοκτέιλ αντισωμάτων που έλαβε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν από εμβρυϊκό ιστό, γεγονός που έχει κατακριθεί πολλάκις στις ΗΠΑ και έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Exit mobile version