Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

09

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χρυσή Αυγή καταδίκη – Κουτσούμπας: «Η καταδίκη αυτή πρέπει να συνοδευτεί με την παραδειγματική τιμωρία»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή καταδίκη – Κουτσούμπας: «Η καταδίκη αυτή πρέπει να συνοδευτεί με την παραδειγματική τιμωρία»

Χρυσή Αυγή καταδίκη - Κουτσούμπας: «Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός», τόνισε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ

Χρυσή Αυγή καταδίκη – Κουτσούμπας: «Το δικαστήριο, με οδηγό την αλήθεια, όπως προέκυψε από πλήθος αποδεικτικών στοιχείων, καταδίκασε σήμερα ποινικά τους ΧΑυγίτες δολοφόνους. Η καταδίκη αυτή πρέπει να συνοδευτεί με την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, που είναι η επιβολή ανώτατων ποινών και φυσικά να οδηγηθούν στη φυλακή» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Σημειώνει ότι «στη δίκη προέκυψαν και τα πλοκάμια και οι διασυνδέσεις των ναζιστών, που τους κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνους» τονίζοντας «Δεν επιτρέπεται κανένας εφησυχασμός». «Το κυριότερο είναι ο λαός να αντιμετωπίσει το κακό στη ρίζα του, με την ανατροπή του συστήματος, που επωάζει αυτό το αυγό του φιδιού, το ναζισμό, το φασισμό» προσθέτει ο κ Κουτσούμπας και καταλήγει στη δήλωσή του: «Γι’ αυτό είναι πολύ επίκαιρα τα λόγια του ποιητή: “Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον”».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις