Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother – Spoiler (7/10): Ποιος κερδίζει το βέτο
LIFESTYLE

Big Brother – Spoiler (7/10): Ποιος κερδίζει το βέτο

Big Brother - Spoiler (7/10): Εντάσεις και καβγάδες στο σπίτι του Big Brother μετά τη δοκιμασία για το βέτο

Big Brother – Spoiler (7/10): Όπως είναι γνωστό, η Αφροδίτη και η Σοφία είναι υποψήφιες για αποχώρηση αφού παραβίασαν βασικό κανόνα του Big Brother, όταν πήγαν μαζί στην τουαλέτα και κάλυψαν τα μικρόφωνά τους, προκειμένου να μην ακουστούν τα όσα έλεγαν.

Ο «Big Brother» είχε προειδοποιήσει άλλωστε τους παίκτες ότι την επόμενη φορά που κάποιος θα βγάλει το μικρόφωνό του ή θα το καλύψει θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο αποψινό επεισόδιο οι συγκάτοικοι θα διεκδικήσουν το βέτο. Νικήτρια, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι του «Big Brother».

Οι ποινές που επιβλήθησαν

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας 5/10 Σοφία και Αφροδίτη θα υποστούν μια πολύ αυστηρή ποινή, αφού -όπως φάνηκε από τις κάμερες- οι δύο παίκτριες και φίλες καλύπτουν τα μικρόφωνά τους για να μην ακουστούν αυτά που λένε. Η κίνηση αυτή πάει αντίθετα με τους κανονισμούς του ριάλιτι, με αποτέλεσμα η παραγωγή του “Big Brother” να προχωρήσει σε κυρώσεις προς τις παίκτριες, κυρώσεις που θα μάθουμε στο αποψινό επεισόδιο.

Την ίδια στιγμή η Ραμόνα θα έχει έναν πολύ έντονο καβγά με τη Σοφία. Ενώ η τραγουδίστρια βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο, μιλούσε για τη Ραμόνα, η οποία εισέβαλε στο χώρο και άκουσε ότι η Σοφία μιλούσε για εκείνη. Τις γνώμες τις κρατάμε για τον εαυτό μας. Υπάρχουν γνώμες και γνώμες”, είπε η Ραμόνα στη Σοφία και δεν άργησε να δημιουργηθεί μια έντονη διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις